2777
2789
عنوان

عقدیم امروز بهش زنگ زدم پنج بار

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 25 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاپیکاتو ی نگا انداختم اخلاقت خیلی بده یعنی چی اینقدر گیر میدی چرا زنگ نزدی چرا پیام ندادی چرا تبریک نگفتی چرا این همه پشت هم زنگ میزنی اخه خودتو سرگرم کن 

من خودم مغازه باکس ولن دارم با همسرم ن تبریک داشتیم ن کادو بااینکه روزانه هزارتا باکس میچیدم پیام ک اصلا نمیدیم زنگ شاید روزی ۱باز در حد چند دیقه منم مث خودت عقدم کم آویزون بازی دربیار بچه باش 

چندسالته اختلاف سنیتون چی

ببین من فکر میکنم کار خاصی کداری انقدر زنگ میزنی.

خودتو مشغول کن کلاسی باشگاهیی کاری

چون اگر دردسترس،بلشی میگه اینکه همیشه هست .خودتو درگیر خودت کن 

حالا این سری کار ندارم 

اما برای بعدها دارم میگم. زیاد زنگ نزن اما زنگ هم زد خوش رفتار باش

تعادل رابطه پیدا کن نه اینکه اصلا زنگ نزنی نه اینکه دقیقیه به دقیقه زنگ بزنی

تاپیکاتو ی نگا انداختم اخلاقت خیلی بده یعنی چی اینقدر گیر میدی چرا زنگ نزدی چرا پیام ندادی چرا تبریک ...

ده سال 

بله من خیلی آویزون طور رفتار میکنم نباید انقد گیر بدم 

سعی میکنم رفتارمو اصلاح کنم

ببین من فکر میکنم کار خاصی کداری انقدر زنگ میزنی.خودتو مشغول کن کلاسی باشگاهیی کاریچون اگر دردسترس،ب ...

آفرین کار خاصی ندارم  ک انقد زنگ میزنم خودمو مشغول میکنم ک نزنگم. بهش ب قول شما خوب نیست آدم انقد سیریش و همیشه در دسترس باشه ممنون از راهنماییتون

آفرین کار خاصی ندارم ک انقد زنگ میزنم خودمو مشغول میکنم ک نزنگم. بهش ب قول شما خوب نیست آدم انقد سی ...

بر عکسشو ببین تو سرکاربودی همسرت بیکار ۵ بار از صبح زنگ میزد چ میکردی

آره دیگ زنگ نمیزنم الآنم خیلی ناراحت شدم مگه چیه یکی ب آدم زنگ بزنه گوشی خاموش بشه ناراحت شدن ندارع

یبار زنگ زدی جواب نداد دیگه زنگ نمیزدی تا خودش زنگ بزنه،کور و کر که نیست بالاخره میدید تماستو خودش زنگ میزد

پشت من خدا بوده همیشه ...