2777
2789
عنوان

سیسمونی خودتون خریدین یا مادرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 44 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هه بگو برای من کدومتون عیدی طلا اوردین ک من بخام طلا بیارم اصلا میدونین طلا چقده؟چرا شما باید تو این ...

اصلا نمیخوام برم

توی این وضعیت هم داریم خونه میسازیم باید قبل به دنیا اومدن بچه خونه رو آماده کنیم و تمیز کنیم دستمون خالیه بدتر استرس میدن بهم

نه زن بابام همه چی خریدو کمی چیز دوخت

چه خانم خوبی قدرشو بدون 

ما خیر سرمون مادر داشتیم 

من که خودم شاغل بودم همه رو خودم خریدم

به خواهرامم گفت از پول شوهراتون بیارید بخرید من بهتون بدم آبروتون نره

میلیون میلیون برای خودش خرج الکی میکنه 

چه خانم خوبی قدرشو بدون ما خیر سرمون مادر داشتیم من که خودم شاغل بودم همه رو خودم خریدمبه خواهرامم گ ...

من حتی به مادرم نگفتم باردارم انقدر که غریبس برام

لحظات خوشی و ناخوشی همراهم نبوده.

بگو مادره من من چرا باید طلا بخرم برای خواهرم  طرز فکرتون درست نیست درستش اینه که شما برای دوتامون عین هم عیدی بخرین حالا هر چی خریدین میل خودتونه اگرم نمیخرین و بینمون فرق میزازین دیگه دست از سرم بردارین نمک نپاشین رو زخمم که توم بیا براش بخر وقتی شما مادری در قبالم وظیفه نداری من که دیگه اصلا در قبال خواهر وظیفه ای ندارم اینجوری شو دیگه ندیده بودیم والا

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

چه خانم خوبی قدرشو بدون ما خیر سرمون مادر داشتیم من که خودم شاغل بودم همه رو خودم خریدمبه خواهرامم گ ...

واقعا قدر دان لطف و محبت هاش هستیم

خیلی زن خوبیه  

چه نکو طریق باشد/که خدا رفیق باشد💚

بگو مادره من من چرا باید طلا بخرم برای خواهرم طرز فکرتون درست نیست درستش اینه که شما برای دوتامون ع ...

آخ دقیقا حرف دلمو گفتی

صبح زنگ زدم به خالم گفتم خیلی تأسف خورد ولی گفت چیکار کنی دیگه این درست بشو نیست نمیتونی تغییرش بدی

گلایه کنم بدتر ناله نفرین میکنه یه‌چیزی هم طلبکار میشه

با همتون یه جوره رفتارش؟یا مثل مامان من فرق میذاره؟دوتامونو دوست داره دوتامونو دوست نداره😅

کلا خودخواهه 

تو این دنیا فقط و فقط خودشو دوست داره 

برای تو سخت تره چون فرق میذاره

مامان من هیچ احدی براش ارزش نداره

تو ۷۰ سالگی با دوستای از خودش بدتر  استخر و کافه و رستوران  میره 

بعد سرش درد میگیره زنگ میزنه نوکران که ما باشیم ببریمش دکتر 

با اونا میره هیچیش نیست 

آخ دقیقا حرف دلمو گفتیصبح زنگ زدم به خالم گفتم خیلی تأسف خورد ولی گفت چیکار کنی دیگه این درست بشو نی ...

اره  بیخیال خودتو ناراحت نکن ولی نری برا خواهرت طلا بخریا  فقط بفکر بچه خودت باش بگو هر کی بفکر بچشه 😂 نگران نفریناشم اینقدر ناحق باشه گیرا نیست که 

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

آخ دقیقا حرف دلمو گفتیصبح زنگ زدم به خالم گفتم خیلی تأسف خورد ولی گفت چیکار کنی دیگه این درست بشو نی ...

سعی کن قطع رابطه کنی برای اعصاب خودت بهتره

چون فرق گذاشتن ها رو میبینی بیشتر بهم می‌ریزی 

کلا خودخواهه تو این دنیا فقط و فقط خودشو دوست داره برای تو سخت تره چون فرق میذارهمامان من هیچ احدی ب ...

میدونی؟ اونا دیگه تغییر نمیکنن،بی احساسن

ما باید این زنجیره رو قطع کنیم و برای بچه ی خودمون کارایی که مادرمون برای ما نکرد رو انجام بدیم. من خیلی آرزوها برای بچم دارم انقدر بهش محبت کنم که همیشه بدونه یه پناه امن داره