2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 1246 بازدید | 116 پست
تو همین تاپیک هم به یکی از کاربرا گفتم دوران نامزدی دوران شناخته وقتی به مرحله عقد رسید یعنی شناخت ک ...

عزیزم عیبی نداره وقتی اسمی تو شناسنامته چه رابطه داشته باشی که نه فرقی نداره بعد هم چه تو عقد چه بعد از عقد خیلیا ممکنه طلاق بگیرن رابطه جنسی برای هردو طرف نیازه ایشالا زودتر بری سر خونه زندگیت راحت شی 

همسر من در حد توانش خرج می‌کنه اینجور نیست که بگم خرج نمیکنه نه...میگم الان تو این پروسه زمانی یکم ب ...

نه نمیگم نذار دست بزنه که . حالا مثل زن ‌و شوهر نشین . اینجوری عجله می‌کنه واسه عروسی گرفتن

آنچه میدانم،آنچه را که میخواهم،نابود میکند

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم شما زن و شوهر هستید رسما قانونا شرعا اگه چند بار بگه و نکنی ممکنه جوری ذوقش بخوره سرد بشه دیگه ...

موضوع اینجا عرفه. وگرنه رسما و قانونا و شرعا که همه میدونن. عرفا هنوز خیلیا اینا رو زن و شوهر رسمی نمیدونن.

البته من نظر خودمو نگفتما. صرفا مساله رو باز کردم.

آقایون کلا درخواست ندن🧘🏼💅🏻

خب وقتی که میگن عروسی کردی رفتی خونشون شوهرت به حساب میاد پس چرا میگن الان خرجی تو ازش بگیر؟

بگو هر وقت عروسی کردیم رفتم خونش اون موقع باید خرجیمو بده.

در کل دوران عقد هم بیشتر بیرون برو خونه مادر شوهر نرو من تجربه ی خوبی ندارم.

دختر چشم آبی مورد💖

ببین من در رابطه با موندن شب خونه نامزدت نمیتونم راهنمایی کنم چون بستگی به رسوم خانواده و شرایط خودت و همسرت داره چون خیلی از دختر و پسرا دوران عقد رعایت نمیکنن...

ولی در رابطه با خرج و مخارج خودت خیلی جدی جلوی خانواده ت وایستا خانواده منم اینجوری بودن افتضاح عین قوم الظالمین انگار روزی که حکم عقد خونده شد و انگشت زدی حکم اسیری رو امضا کردی و قبول کردی خانواده من به شدت خسیس بودن بقول معروف میگن طرف دستشویی نمی‌رفت که گرسنه نشه حکایت اینجور خانواده هاست

بعد جالبه خیلی توقع دارن که دامادمون باید همه جوره هوای دخترشون رو داشته باشه و چیزی براش کم نذاره ی وقت برنخوره بهشون .که نمیدونن تو هر چقدر به دخترت بها بدی طرف مقابل بهش بها میده

درسته حرفاتون چه میشه کرد اخه

فقط میدونم توام مث من باید با خانواده خصوصا مادرهای ما که طرز فکرشون قدیمی هست در خصوص خرج و مخارج حرف بزنی

همیشه به مامانم میگفتم اگه بابام رفتارش اینجوریه چون تو دلت نمیاد برا ما خرج کنه وگرنه اون خرج میکنه خودت خساست به خرج میدی میندازی گردن اون بعدش چند تا اشک میذاشتم تَنگش درست میشد🙃🙃🙃😝😝 ولی هر بار برا هر چیزی باید مامانم رو ریستارت میکردم تا برگرده تنظیمات کارخانه وگرنه که هیچ....

فقط میدونم توام مث من باید با خانواده خصوصا مادرهای ما که طرز فکرشون قدیمی هست در خصوص خرج و مخارج ح ...

با مامانم صحبت میکنم مامانم زیاد طوریش نیست داشته باشه پول تو جیبی میده بهم 

بابام همه طرف منو تو فشار گذاشته نه پول تو جیبی نه میتونم خونشون برم و هزاران گیر الکی دیگه منم مجبورم تحمل کنم تو خونه ما هم بابام حرفی زد کشی نمیتونه رو حرفش حرفی بزنه دیگه شرایط خیلی سختی دارم میگذزونم