2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هم راضی نیستم 

بیش تر به خاطر پدر و مادرم بیمه میکنم و نگران اون ها هستم 

کلن هزینه های درمانی که ارسال می کنیم ، ضمن اینکه بارها ایراد گرفته میشه از نقص پرونده (موارد بسیار بی ارزش)، هزینه دور از انتظاری رو می دن

کمتر مراکزی هم هست که مستقیم موقع پرداخت وجه سهم بیمه تکمیلی کسر شه

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
اصلا نمیصرفه،ان شا الله که اصلا استفاده نشه ولی سال ۲۰میلیون میدم شاید فقط ۶تومن دندون ازش استفاده ک ...

به نظر منم نمیصرفه مگر این که خدایی نکرده هزینه های درمان خیلی بالا باشه در اون صورت خوبه

برای ما خیلییی خوب بوده که ‌.. هزینه داروهام و سونو و دندون و عینک و ای وی اف و .. زیاد میشد ولی بیمه نود درصدشو برگردوند خداروشکر .. مادر شوهرمم تحت پوششه هزینه جلسات فیزیوتراپی و دارو هاشو تا الان پس دادن البته ۹۰ درصد

اینطور نیست آدم باید فکر آینده اش هم باشه هر چی سن بره بالاتر اونموقع از چپ و راست مریضی ها میزنه بیرون 

یک  نفر بود تا شصت سالگی جز عمل آب مروارید عمل دیگه ای نداشت حالا تازگی هم مشکل  سنگ صفرا هم گوارشی هم کیست هم پوکی استخوان و آرتروز و... اومد سراغش که یهو میای یوی رو درمان کنی الکی الکی دستت ۳۰ _۴۰ میلیون میگیره تازه فقط هزینه های دارو بیمارستان و بستری وگرنه اگر عمل جراحی باشه که دکتر هم وجدان داشته باشه که بگه خب حالا زیر میزی کمتر بگیرم بتونم درمانش کنم نجاتش بدم دیگه بدتر ۱۰۰ میلیون هم ردمیکنه 

خلاصه که آدم همیشه جوان و سالم و خوشگل نمیمونه حادثه هیچ وقت خبر نمیکنه