2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شما هم وزن هم خوب کم کردید تو ۵روز؟

صبح وزن کردم 68/5 بودم از 70 

ولی اگه شروع کردی نصف و نیمه رهاش نکن 

خیلی از خانمها با این رژیم پاکسازی بدن باردار هم شدن

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
صبح وزن کردم 68/5 بودم از 70 ولی اگه شروع کردی نصف و نیمه رهاش نکن خیلی از خانمها با این رژیم پاکساز ...

واقعاااا پس حواسم باشه باردار نشم 

عزیزم ورزش هم میکنین؟ 

بیحال نمیشن در طول روز؟

وزن اولیه۶۷ هدف اول۶۵ هدف دوم ۶۳هدف سوم۶۰ هدف اخر۵۷

فقط باید استراحت بدی وگرنه بدن خیلی ضعیف میشه

نهایتش دو هفته هست رژیم آش آبغوره

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
فقط باید استراحت بدی وگرنه بدن خیلی ضعیف میشهنهایتش دو هفته هست رژیم آش آبغوره

حتما عزیزم 

عزیزم میشه شما ی تاپیک بزنید و هرکس ک رژیم آبغوره میگیره اونجا تگ کنید ک باهم بگیریم؟

وزن اولیه۶۷ هدف اول۶۵ هدف دوم ۶۳هدف سوم۶۰ هدف اخر۵۷
واقعاااا پس حواسم باشه باردار نشم عزیزم ورزش هم میکنین؟ بیحال نمیشن در طول روز؟

اولین روز چرا احساس بیحالی و ضعف داشتم از فرداش اوکی شدم 

فقط هر از چند گاهی حلقه میزنم

حتما عزیزم عزیزم میشه شما ی تاپیک بزنید و هرکس ک رژیم آبغوره میگیره اونجا تگ کنید ک باهم بگیریم؟

آخه من شروع کردم تقریبا دارم به یک هفته میرسم

اعضای گروه باهم باید شروع کنن که از هم انرژی بگیرن

اگه ورزش باشه خیلی خوب میشه

و اینکه فکر کنم طرز تهیه آشی که من میخورم با چیزی که شما نوشتی متفاوته