2777
2789
عنوان

شوهر نامرد

163 بازدید | 6 پست

س ماه میگ نمیخامت استوری عاشقانه میزارع  مطمینم زیر سرش بلندشدع اما  این چ‌خیانتیه ک بخاطرش داره قید منوبچمومیزنه میگ نمیخامتون  خیلی نامرده من همه کاری کردم واسش تونداریش پشتش بودم کنارش بودم بخدادوسش داشتم خیانت نکردم  من هیچی چجورمیتونه بگ بچشم نمیخاد خیلی ناراحتم تاپیک فیلم واسع دیشب بود ک باکری گریه نوشتم دلم نمیخاد جدابشم جای ندارم برم با ی بچه دعاکنین سرش ب سنگ بخوره برگرده ب منو دخترم  خب دوسش دارم تروخدااز ته قلبتون دعاکنین زندگیم درست بشع

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با گریه و دعا کنید هیچ زندگی درست نشده دوست عزیز، محکم باش و اگر حق و حقوقس داری خیلی مصمم حقوقت رو قانونی دنبال کن، اگر قرار باشه سرش به سنگ بخوره این تنها راهشه که بفهمه نمیخام و اینا مفتی و مجانی نمیشه، خرج داره

اسی چرا ساده بازی در میاری

همون موقع ک بهت گفت از متاهلی خسته شدم چند روز برو ی شهر دیگه پیش مامانت اینا تا من راحت باشم باید میفهمیدی داره خیانت میکنه 

واضح داره میگه نمیخوامت

با چ جراتی استوری عاشقانه میداره؟

آبروشو ببر 

برو به خونواده ها بگو 

مهریه نفقه بذار اجرا 

هرچی طلا یا وسیله ی با ارزش داری بردار 

اصلا نمیدونم چرا هاج و واج نگاش میکنی تا برای ی زن دیگه استوری عاشقانه بذاره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دعوایی داد و بیدادی چیزی

اسی چرا ساده بازی در میاریهمون موقع ک بهت گفت از متاهلی خسته شدم چند روز برو ی شهر دیگه پیش مامانت ا ...

اصلا دهنم بستس خیلی زبون داشتم ی مدته لال لالم جرات نمیکنم چیزی بگم بخدا  هیچ چیز باارزشی ندارم بجز ی زنجیر وپلاک ریزریزک کلا ۶تومنه 

اصلا دهنم بستس خیلی زبون داشتم ی مدته لال لالم جرات نمیکنم چیزی بگم بخدا هیچ چیز باارزشی ندارم بجز ...

اسی عزیزم امشب شوهرت چطور بود؟

دیگه نگفت نمیخوامت و اینا؟

خانواده خودت یا شوهرت طرفدارت هستن؟

باهاشون در میون بذار

با شوهرت منطقی صحبت کن 

رک بهش بگو 

بگو این استوری یارو برا کسی میذاری؟

باید تکلیفت مشخص شه

من میگم ی حرکتی بزن