2777
2789
عنوان

دلخورم

175 بازدید | 13 پست

بچه ها من سه ساله عروسی کردم از همه نظر از خانواده شوهرم سرتر هستیم مالی و فرهنگی و تحصیلی و زیبایی . اما مادرشوهر از اولش هیچ کاری برام نکرده نه طلایی نه کادویی هیچ هیچ. فقط هر دو سه ماه یه بار به زور سه چهار کیلو سیب زمینی میفرسته برام که من واقعا بدم میاد از رفتارش. به شوهرم هم میگم جوابش اینه مامانم بلد نیست یا نداره. واقعا اینجور نیست. برای دختراش بشدت بریز بپاش میکنه اما پسرشو اصلا تحویل نمیگیره با این خانواده شوهر چی کار باید بکنم؟

گل همیشه بهارم.
چی بگم والا مال منم بدتر از اینا بودن منجر به قطع رابطه شد

داره همین جور هم میشه الان هر دو یا سه هفته یک بار نیم ساعت به زور بهش سر میزنم

گل همیشه بهارم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سیب زمینی؟؟!!! شما که از همه نظر بالاترین چرا با این خانواده هایی که سطح پایین هستن وصلت میکنین؟ از ...

خانوادم مخالف بودن اما من و شوهر همو میخواستیم . دو سال تمام پیغوم میفرستاد.

گل همیشه بهارم.

خواهر من ‌ .ناراحت نشی. یه سوال بپرسم ؟ چون تو نی نی سایت زیاد دیدم الان از شما به نمایندگی میپرسم :

خداییش وقتی از همه نظر سر هستی، چرا چنین ازدواج ناهمسانی میکنین .برام واقعا واقعا جوابش مهمه 

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
سیب زمینی؟؟!!! شما که از همه نظر بالاترین چرا با این خانواده هایی که سطح پایین هستن وصلت میکنین؟ از ...

آره سیب زمینی  گونی میخره زیاد میاد باد میکنه دستش به زور میفرسته برادر شوهرم بیاره.

گل همیشه بهارم.
خواهر من ‌ .ناراحت نشی. یه سوال بپرسم ؟ چون تو نی نی سایت زیاد دیدم الان از شما به نمایندگی میپرسم : ...

چون اول از همه بچه بودم . دوم شوهرم بشدت عاشقم بود و هست الانشم. سوم این که اگه وارد یه زندگی مشترک شده باشی  میفهمی که هیچ کس از بطن زندگی خبر نداره اوکی؟؟؟؟

گل همیشه بهارم.
حالا چرا سیب زمینی!!باد نمیکنن اینقدر سیب زمینی میخورن

نه گلم انقدر دستپخت مادرشوهرم بده که همشون بشدت لاغرن. سیب زمینی گونی از وانت میخره

گل همیشه بهارم.