2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منی که دارم بیرونو نگا میکنم و چس گرم برفی که یه هفته پیش باریده هنوز اثارش کناره دیوار هاس...از بس اواخر هوا سیبری بود..

قهرمان ها هرگز نمیمیرن..اونا تو قلب ما زندگی میکنن و مارو شجاع میکنن.. این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

یه ماه دیگه بیا جنوب ببینم همینو میگی یا نه

بهمن ماه ها تو دمای منفی بیست که پر ویروسه بچه رو میبری بیرون با کلی پتوپیچ و .... بازم میری خونه در حد مرگ تب میکنه... جرات نداری بری جای شلوغ همه مریضن بخاطر بچه ت.... آفتاب نیست و کلی افسرده ای....

اینام این ور ماجراست.

هر دو سختن ولی الان دلم هوای اطراف شما رو خواست😢

خدایا فقط از تو یاری میطلبم.پناهم باش  
بهمن ماه ها تو دمای منفی بیست که پر ویروسه بچه رو میبری بیرون با کلی پتوپیچ و .... بازم میری خونه در ...

میدونه عزیزم سرد و گرم هر دو بدن اما گرما بعدتره خواهرزاده ام رفته بوده بیرون پاهاش کامل سوخت تابستون پدربزرگ دوستم نمی تونست راه بره خوب رفت بیرون از شدت داغی زمین فوت کرد بدنش سوخت 

میگم به نظرت کدوم شهر خوبه برای زندگی؟

چی بگم؟ از سختی هام که زیادن یا دل خوشی هام که ناچیزن

میدونه عزیزم سرد و گرم هر دو بدن اما گرما بعدتره خواهرزاده ام رفته بوده بیرون پاهاش کامل سوخت تابستو ...

آره تابستوناشو شنیدم وحشتناکه

بنظرم فصلای سردش طرف شما فصلای گرمشم طرف اردبیل و شهرای کوچیک نزدیک تبریز و ارومیه

خدایا فقط از تو یاری میطلبم.پناهم باش  
آره تابستوناشو شنیدم وحشتناکهبنظرم فصلای سردش طرف شما فصلای گرمشم طرف اردبیل و شهرای کوچیک نزدیک تبر ...

درسته اما من می خوام برم یه شهر دیگه برای زندگی که آب و هواش خوب باشه نه زمستونا مثل طرف شما یخ نه تابستون جهنم . شیراز خوبه؟

چی بگم؟ از سختی هام که زیادن یا دل خوشی هام که ناچیزن