2777
2789
عنوان

داداش حساس

409 بازدید | 12 پست

داداشم خیلی حساس ووابسته ب منه... چندروزیه نامزدکردم هی میپرسه بهت زنگ میزنه! ولش کنن میگه زنگ بهم نزنید... چکارش کنم کسی ایطوربوده داداشش؟ چ رفتاری کنم باهاش؟ خوب میشه بنظرتون؟ عصبیم کرده دیگه انگار معذبم همش بخام بگم اره زنگ میزنه نامزدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اولشه روت تعصب داره یه مدت بگذره براش عادی میشه

ازاینکه یه مرد خواهرشو صاحب شده یکم بهم ریخته

منم داداش بزرگم یه بار بهم گفت اگه بفهمم خواهرمو ماچ کرده پدرشو درمیارم البته یکم شوخی بود

اما شوهرم یواشکی ماچمم کرد وهیچ اتفاقی نیافتاد

اولشه روت تعصب داره یه مدت بگذره براش عادی میشهازاینکه یه مرد خواهرشو صاحب شده یکم بهم ریختهمنم دادا ...

بنظرت بهتر میشه!؟ اخه اینم بگم فعلا چند روزه گذشته ازنامزدی.. هی میترسم میگم بسرش نزنه یهو بگه نمیذارم عقدکنین

داداشای من با اینکه حساسن روم ولی اصلا ب این چیزا کار نداشتن الان نامزدم روزی چندبار زنگ میزنه چون نامزدمه دوست پسرم نیس ک غیرتی یا حساس بشن

امیدوارم همه ی عاشقا خوشبخت‌ترین بشن واسه ماهم دعا کنید ک بدون مشکل بریم سرخونه زندگیمون🙏❤️

داداشای من با اینکه حساسن روم ولی اصلا ب این چیزا کار نداشتن الان نامزدم روزی چندبار زنگ میزنه چون ن ...

درسته.. چی بگم والا. یسوال اوایل نامزدی با فامیلای حسود چ رفتاری داری براات مهمع؟ 

درسته.. چی بگم والا. یسوال اوایل نامزدی با فامیلای حسود چ رفتاری داری براات مهمع؟

همین فامیلای حسود بودن ک تا مرز جدا شدن منو نامزدیم رفتیم ولی باز خداروشکر نامزدم نزاشت این اتفاق بیوفته

امیدوارم همه ی عاشقا خوشبخت‌ترین بشن واسه ماهم دعا کنید ک بدون مشکل بریم سرخونه زندگیمون🙏❤️