2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 1342 بازدید | 92 پست
نه فعلا عزیزم انشالله هفته آینده منتظرم یک هفته بشه بعد

الان بری ازمایش معلوم میشه خوب 

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂  

الان بری ازمایش معلوم میشه خوب

اره عزیزم معلوم که میشه ولی من میخوام زمان بگذره که هم به اندازه کافی بتا بره بالا هم مطمئن بشم

جون دفعه های قبل تا بی بی چک مثبت می‌شد میرفتم آزمایش 

برام دعا کنید عزیزم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره عزیزم معلوم که میشه ولی من میخوام زمان بگذره که هم به اندازه کافی بتا بره بالا هم مطمئن بشمجون د ...

انشاءالله خیره

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂  

عزیزم امروز آزمایش بتا دادم ۸۷۶ بود یک هفته تاخیر نمیدونم عددش خوبه یا نه توکل بر خدا میزارم چند روز ...

الان بری سنو توی سنو مشخص میشه ساک بارداری انشاءالله خوش قدم باشه ولی عدد بتات کمه مال من روز موعد ۲۷۰۰ بود اگه اشتباه نکنم 

الان بری سنو توی سنو مشخص میشه ساک بارداری انشاءالله خوش قدم باشه ولی عدد بتات کمه مال من روز موعد ۲ ...

بله سر دخترم روز موعد حدودا ۵۰۰۰ بود حالا فعلا نمیرم سونو چون عدد بتا کمه میگم زود نرم بزارم بگذره برم که قشنگ معلوم بشه انشالله 

ممنون عزیزم برام دعا کنید 🌹

بله سر دخترم روز موعد حدودا ۵۰۰۰ بود حالا فعلا نمیرم سونو چون عدد بتا کمه میگم زود نرم بزارم بگذره ب ...

انشاءالله که یه بارداری راحت داشته باشی ♥️

انشاءالله که یه بارداری راحت داشته باشی ♥️

عزیزم دیرو رفتم سونو به حساب خودم پنج هفته و ۶ روز بودم 

فقط ساک بارداری رو دید 

سونو واژینال کرد 

حالا امروز ظهر لک دیدم نمیدونم چرا به خاطر سونو واژینال بوده یا نه 

حالا دارم شیاف میزارم 

برام دعا کن 

عزیزم دیرو رفتم سونو به حساب خودم پنج هفته و ۶ روز بودم فقط ساک بارداری رو دید سونو واژینال کرد حالا ...

منم ۶ هفته لکه دیدم اما خیلی کم بود شیاف گذاشتم شیاف ترک نکن انشاءالله چیزی نمیشه

عزیزم دیرو رفتم سونو به حساب خودم پنج هفته و ۶ روز بودم فقط ساک بارداری رو دید سونو واژینال کرد حالا ...

استراحت داشته باش ۳ ماه اول خیلی حساسه 

منم ۶ هفته لکه دیدم اما خیلی کم بود شیاف گذاشتم شیاف ترک نکن انشاءالله چیزی نمیشه

شما جنین رو تو هفته چند دیدن ؟

سونو که انجام داد فقط ساک بارداری رو دید جنین نبود 

البته دکتر گفت زوده هنوز 

توکل بر خدا 

شما جنین رو تو هفته چند دیدن ؟سونو که انجام داد فقط ساک بارداری رو دید جنین نبود البته دکتر گفت زوده ...

۵ هفته  اخرای هفت هفته هم رفتم برای سنو قلب اره الان خیلی کوچیکه جنین با سنو زیاد دیده نمیشه