2789
عنوان

خانونما

78 بازدید | 15 پست

دعا نویسی سراغ ندارین که خیلی کارش خوب باشه و زیاد هزینه نگیره؟

متاسفانه یه خانومی هم برای من هم برای پارتنرم یه طلسم بدجور گرفته و روی من خیلی تاثیر گذاشته چندین جا سرکتاب گرفتن و همینو گفتن و این طلسمه باعث شده من همزاد بد پیدا کنم و اتفاقای خوبی برام نیفته و گفتن هرچه زودترم باید برا جفتمونو باطل کنم 

از هرکیم که میپرسم قیمت بالایی میگه اگه کسیو سراغ دارین معرفی کنین لطفا دعاتون میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خدا همش دروغه . چرا به زور میخواین به خواستتون برسین بابا خدا باید بخواد

عزیزم خاسته ی چی؟😐

من به چیزی نمیخام برسم خیلی اذیت میشم یمدته 

فقد میخام این اذیته از بین بره همین

همه کسایی که سرکتاب میگیرن به همه میگن طلسم داری

اره اینم هست من زیاد اعتقاد نداشتم ولی همین طلسم باعث شده بود پدر و مادر خودم از هم جدا شن من هی میگم دروغه ولی پس چرا اینهمه رو بقیه تاثیر میزاره و زندگیه همه خراب میشه؟

من خودم واسه این میترسم که چند شبه مدام انگار یه ادمیو میبینم تو بیداری و خیلیمممم وحشناکه نمی‌دونم اصن دلیلش چیه

عزیزم خاسته ی چی؟😐من به چیزی نمیخام برسم خیلی اذیت میشم یمدته فقد میخام این اذیته از بین بره همین

نرو سمت این چیزا والا بلا به خدا همش دروغه خودت صلوات بفرست هر روز یه تعداد ، صدقه بده از خوده خدا بخوا