2777
2789
عنوان

طلاق میگرفتید

209 بازدید | 24 پست

جزئیات میخوام بگم .شوهرم مدیر مالی یک شرکت ۴۰ میلیون درامد داره من دوسش دارم ولی عاشق نیستم پدر خوبیه لج باز و شکاکه کلی اصلا زن باز و معتاد نیست خدایی موقع مریض میشیم جونش هم میده باهاش خوب باشی خوبه بد باشی پدرت در میاره اصلا نه خونه میخره نه ماشین یعنی من فقط این حقوق دارم تا آخر عمر مستاجر و هیچ اینده ندارم و خانواده خیلی خسیس من یک لباس میپوشم میخوان سکته کنن .حالا خودم دکتری شیمی بلند پرواز پول دوست پیشنهاد کاری بهم و ۶۰ میلیون به لطف شوهرم نمیزاره برم خانواده هیچ پشتم نیستن من موندم بی کسی برم یه بدبختی بمونم تباه میشم کاملا زندانی شدم این ازدواج تقصیر پدرم بود که فقط میگفت ازدواج کن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم طلاق بگیری بعدش چی؟ چرا فکر میکنین اون طرفه طلاق فرشه قرمز انداختن . باابا زندگی رو 2 نفر باید با هم بسازن . این همه خوبی داره و این تعداد بدی . تو هم تلاش کن بشین فکر کن باهاش حرف بزن چرا ما همیشه رابطه رو 1 طرفه میبینیم .خودمونو خوبه عالم میدونیم طرفو اژدها

من بودم جدا میشم و این پیشنهاد شغلی خوب رو اصلا از دست نمیدادم  برای زندگی با یه پارانوییدی خسیس مستاجر بی ماشین که تا اخر عمرش هم نمیخواد چیزی بخره چندسال دیگم بازنشست میشه حقوقش چیزی تهش نمیمونه!!!!ولی شما خودت شرایطتت و روحیاتتو بسنج 

خوب دوستان این هم روزگاری بود که ما گذراندیم............

چرا طلاق بگیری! وایستا رو حرفت و بگو من باید برم سر کار. ایتقدر رو خواستت پافشاری کن که مجبورش کنی کوتاه بیاد

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم