2789
عنوان

لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 59 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

و منی که از فردا می‌خوام رژیم واسه وزن اضافه کردن بگیرم

لاغری ممکنه به خاطر غلبه صفرا یا سودا در بدن بوجود بیاد که با اصلاح مزاج میتونین چاق بشین

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن برای زبانشناسی تو پیام رسانهای روبیکا واتساپ تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه ۰۹۳۶۶۰۵۵۳۱۶ ، @hoseinpour03

عزمزمه من همین الان ثبت نام کردم تو نی نی سایت فقط هم بخاطر اینکه یکی بهم راهکار لاغری بده همین قرص ...

عزیزم من زبانشناسی کار میکنم چاقی بخاطر غلبه بلغم تو بدن بوجود میاد که خود بلغم مشکلاتی مثل سردی روده‌و معده و کبدچرب رو باعث میشه و شما باید اصلاح مزاج انجام بدین تا اصولی لاغر بشین این قرص‌ها شیمیاییه‌ممکنه عوارض هم داشته باشه

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن برای زبانشناسی تو پیام رسانهای روبیکا واتساپ تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه ۰۹۳۶۶۰۵۵۳۱۶ ، @hoseinpour03

کاشکی من تپل بشم

با اصلاح مزاج میشع

اسی منم با همین قد ۷۳ کیلوم خیلی دوس دارم بشم ۶۵

با اصلاح مزاج و درمان غلبه بلغم و کبد چرب مشکلات رحمی وزنتون نرمال میسه

دوستان قرص لاغری کسی استفاده نکرده نتیجه دیده باشه؟؟؟

فقط الفااسلیم

الفااسلیم

الفااسلیم

الفااسلیم

هرچقدر ازش تعریف کنم کمه

من ۱۸ کیلو اضافه وزن داشتم

توی دو ماه کم کردم

با پلاتین و الفااسلیم

الان باردارم منتظرم نینیم دنیا بیاد دوباره سفارش بدم

یعنی چی؟پس باید چکارکنم

توی علم زبانشناسی از روی عکس زبان ما میتونیم غلبه مزاجی و مشکلات رو با یه سری سوال و جواب از علائمات بدن تشخیص بدین

تلگرامtak_1664

پیام بدین شرایط ارسال عکس براتون ارسال بشه

زبانشناسی برای افراد بالای ۱۵ سال انجام میشه و دختر خانمها با اطلاع والد و همراه اونها مشاوره تلفنی میشن