2777
2789
عنوان

قهر پدر مادر

2549 بازدید | 22 پست

غصه دار بودن پدر مادر بچه ها رو میکشه . 

منکه هنوز بچه ندارم . توروخدا شمایی که مادر شدید یادتون. نره که بچه ها از غصه ی پدرمادراشون دق میکنن. . مواظب روابط دوتاییتون باشید تا بچه هاتون شاد باشن 

برای همه ی پدر مادرا و روابط بینشون دعا کنید .

خیلی بده 28 سالت باشه پدر مادرت هنوز قهر و دعوا داشته. باشن . خسته م . خسته م .

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خوب چاره ندارم چیکار کنم؟؟؟

باباش خوب نیست  تقصیر منه؟؟؟

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...

من کلا بدترین خاطرات همه ی دورانهای زندگیم از همین بوده . از خشم پدرم و گریه ی مادرم . 

تقصیر هر دو بود . اما پدرم ظالم دیده میشد و مادرم مظلوم . در صورتی که من میدونم هر دو مظلومن . فقط بلد نیستن با هم زندگی کنن . هنوزم بلد نیستن . 

من تو کودکی مدام ای غصه باهام بود .الان هم بچه ها مدام غصه دعواهای ما رو دارن.خیلی دوست دارم مثل خود ...

واقعا نمیدونم چیکار باید کرد . منم نگرانیم برای بچه دار شدن همینه که مثل خودم بزرگ بشن .  

تا شوهرم یه حرکتی میکنه. ناراحت میشم منصرف میشم از بچه دار شدن . میترسم از عاقبتش . 

من تو کودکی مدام ای غصه باهام بود .الان هم بچه ها مدام غصه دعواهای ما رو دارن.خیلی دوست دارم مثل خود ...

حداقل اگه میخواید دعوا کنید برید تواتاقتون. نذارید بچه ها غصه بخورن . نذارید ازینکه بچه های شما هستن پشیمون باشن . نذارید ازینکه به دنیا اومدن پشیمون باشن .