2777
2789
عنوان

من بدم یا چی

224 بازدید | 28 پست

تا حالا یه چند نفری گفتن زشتم حالا بعضی هام گفتن خوشگلم اما از اون طرف بایه پسری می خواستم آشنا بشم عکسمو دادم اوکی حرف زدیم بعدش که ویس و ویدیو مسیج دادم سرد شد چت رو دوطرفه پاک کرد تو اینستا پیام دادم بهش گفتم خوشت نیومد میگفتی چرا چت رو پاک کردی اونم گفت نه خوشم اومد حالم تو خودم نیستو این حرفا امروزم تو بات ناشناس باز بایکی حرف زدم عکسمو که دادم گف ماشالاه بعد قطع کرد چت رو آخه من چی کار کنم نقطه ضعفم اینه که طرد بشم الان داغونم یک هفته

خیاط و طراحی لباس هستم😌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اولین و آخرین دیتی که توی ۱۸ سالگی رفتم همین اتفاق برام افتاد و دیگه دیییت نکردم

اصرار نداشته باش که حتمااا یکیو سریع پیدا کنی 

برو توی اجتماع اونی که خوشش بیاد خودش میاد

اگرم عیب مشخصی داری رفعش کن مثلا من دندونامو ارتو کردم

الان تنهایی

نچ

الان به قول خودش جذاب ترین پسر دانشکده نامزدمه 

اما دارم جدا می شم

از بسسس که خود شیفته ات

انگار که بودنش امتیازه ...در صورتی که من نخوااستمش خودش هی رفت و اومد گفت وظیفه ی تو ناز کردنه وظیفه ی منم به دست اودنت...

حالا که به دست اورده هر دو دقیقه یه بار از خودش تعریف می کنه و منت می ذاره

نچالان به قول خودش جذاب ترین پسر دانشکده نامزدمه اما دارم جدا می شماز بسسس که خود شیفته اتانگار که ب ...

چه بد ولی خودشیفته خیلی بده ایشالا درس شه منم نمی دونم چی کار کنم

خیاط و طراحی لباس هستم😌

یاااا خداااااا شل کن باباااا هنوز خیلییی وقت داریشماها باید حواستون به آینده و درستون باشه

میگم اصلا اهل اینکارا نیستم اما جدیدا خیلی رفته تو مخم میگم آخه چه ارادی دارم

خیاط و طراحی لباس هستم😌