2777
2789
عنوان

جاریم زنگ زده میگه

2001 بازدید | 97 پست

خانوما من دوتا پسر نه ساله و پنج ساله دارم..سر شب دختر جاریم اومد بالا  با دوتا پسر من (امیر و محسن)رفتن اتاق خواب من، روی  تخت بپر بپر میکردن که امیر اومد گفت که محسن در حین پریدن دستش خورده به باسن دختر..بعد نیم ساعت بازی کردنشون دختر جاریم رفت خونشون،،دو دقیقه نشد که جاریم زنگ زد که والا دخترم میگه امیر شلوار منو کشید پایین و دست زد به باسنم..من از پسر کوچیکم پرسیدم آره؟؟گفت نه من زدم...بعد جاریم دخترشو آورد طبقه من هی از کوچیکه میپرسید کی شلوار ساناز رو دست زد..پسرم چن بار گفت هیشکی،،اما بار آخر چون جاریم هی تاکید میکرد که کی دست زد گفت آره داداش دست زد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا از اون موقع اعصابم خورده،،نمیتونم بخوابم...طفلک پسر بزرگمم چن بار قسم خورد که مامان من این کارو نکردم..من به جاریم گفتم ببین میگن اینطور نیس...می‌گفت پس دختر من چرا اینجوری میگه؟؟

تو بهتر از همه اخلاق پسرتو میدونی واقعا اونحور بچه ای هست به نظرت؟ چون بچه ی جاری من شلوار همه رو مبکشه پایین از بس بی ادبه  ولی جاری من با اینکه به چشم هم دیده چند بار اصلا گردن نمیگیره