2777
2789
عنوان

تیتر بتا

222 بازدید | 19 پست

خیلیییییی واجبه روز 14انتقالمه ازمایش دادم میشه بیاید بخونید لطفا

گروه ابی💙💙💙وزن اولیه 75.600💙   هدف اول 73🔐هدف دوم 70 🔐وزن هدف67🔐     من میخوام پس میتونم شروع رژیم 26دی 99.به کمک گروه بامداد خمار

اینجا هرچی راجبش میخونم میگه مشکوک به بارداری 

به رویانم زنگ زدم گفت 3روز دیگه تکرار شه زود ازمایش دادی 

ولی ازمایشگاه گفت منفی میشه بخونید

گروه ابی💙💙💙وزن اولیه 75.600💙   هدف اول 73🔐هدف دوم 70 🔐وزن هدف67🔐     من میخوام پس میتونم شروع رژیم 26دی 99.به کمک گروه بامداد خمار

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم روز ۱۴انتقال بالای ۱۰۰حداقل باید باشه برای شما منفیع باز مخض احتیاط دوروز بعد تکرارش کنیدمنم ر ...

زنگ زدم رویان گفت خانم اشتباه کردی باید روز 17ازمایش بدی نمیدونم نزاشت داروهامو قطع کنم 

زنگ زدم رویان گفت خانم اشتباه کردی باید روز 17ازمایش بدی نمیدونم نزاشت داروهامو قطع کنم

دقیقا باید ۱۶روز از انتقالت بگذرع

من روز ۱۴از دادم ۷۰۰ بود روز ۱۶شد ۳هزار

تکرارش کن عزیزم الهی ک مثبت میشی

معجزم مرداد

زیرده منفیه من آی وی اف ماهه هفت دوقلوام بی بی چک روز شش انتقال مثبت شد

این الان 10درسته؟

نه علامته کوچکترازده زده مساویه ده نزده

اهان من تا الان فکر میکردم ۱۰ممنون عزیزم