2777
2789
قربونت گلم 🌺مرد رو با عشوه و ناز و ادا و زیبایی و رابطه گرم میشه بنده خودت کنی باید باور داشته باشی ...

با اینکه 22 سالمه ولی از نظر عشوه صفرم هیچی بلد نیستم 

♥️خدایاشکرت♥️

دلم نمیخاد خانواده ها درگیر شن خانواده ها هم مشکلات خودشون رو دارن ولی تا الان هرچقدر صحبت کردم بی ن ...

اتفاقا منم نمیخاستم کسی بفهمه. ولی دیدم نه واقعا نمیشه انگار داره بیشتر سوء استفاده میکنه

خودمم تو شرایط بدی بودم بچه دومم تازه دنیا اومده بود، خیلی خیلی بهم فشار میومد

شوهر منم وقتی ببینه چیزی به ضررشه شدیدا بداخلاق میشه ولی من هرجور بود جلوش وایسادم. به خانوادم گفتم مامانمم به مادرشوهرم زنگ زد. و خلاصه خانوادش مخصوصا مادرش جلوشو گرفت، چون خودشونم خیلی ترسیده بودن. دیگه از اون به بعد دست از پا خطا نکرد

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با اینکه 22 سالمه ولی از نظر عشوه صفرم هیچی بلد نیستم

انجام بده یاد میگیری . چند تا فیلم خوب ببین موقع تماشا ب زنانی ک زنانگی و عشوه دارن دقت کن .. عطر خوشبو ورژ قرمز خوشرنگ و لباس خوشرنگ همیشه داشته باش حال درونی خودت می‌ره سمت ناز و عشوه 

اتفاقا منم نمیخاستم کسی بفهمه. ولی دیدم نه واقعا نمیشه انگار داره بیشتر سوء استفاده میکنهخودمم تو شر ...

چقدر خوب اژ طرفی از بزرگترا بیشتر حساب میبرن اینم حرفیه خداروشکر که شوهر شما خوب شد اخلاقش 

♥️خدایاشکرت♥️

چقدر خوب اژ طرفی از بزرگترا بیشتر حساب میبرن اینم حرفیه خداروشکر که شوهر شما خوب شد اخلاقش

ببین خیلی جو بدی بود خیلی دعوای وحشتناکی بود یادش میفتم دلم هوری میریزه. مامانم اومده بود خونمون با شوهرم حرف زد بعد بحثشون شد شوهرم برای اولین بار سر مامانم داد میزد بعد مامانم زنگ زد پدرشوهرم کلی حرف زد البته بدون بی احترامی. منم شناسنامه خودم و بچها برداشتم گفتم همه چی تمومه. دیگه همون موقع برادرشوهرم بهم زنگ زد کلی حرف زد آرومم کرد مامانمم رفت خونشون.

حدود یک هفته با شوهرم سرسنگین بودیم ولی مجبور بودیم حرف بزنیم بخاطر بچها. تا دیگه به مرور همه چی خداروشکر حل شد و سمت اون آدمای مزخرف هم نرفت. 

من چون برادرشوهر بزرگم طلاق گرفته و یه بچه داره. خانواده شوهرم به شدتتتت از طلاق میترسن بخاطر همین شوهرمو نشوندن سر جاش.

شما هم اگه میبینی با صحبت درست نمیشه حتما به حمایت خانواده نیاز داری. چ عیب داره بزار اونا هم بفهمن، زندگی هزار بالا پایین داره نمیشه که همش بریزی تو خودت و کوتاه بیای

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

اصلا حرفمو گوش نمیکنه همش کار خودشو انجام میده هرچی میگم خودشو به یه راه دیگه میزنه

پس بی فایدس ولش کن من هرچی سعی کردم شوهرمو تغییر بدم نمیشه مگه اینکه خودش بخواد دیگه نره 

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎