2777
2789
عنوان

بچه ها دلداریم بدین دارم دق میکنم

360 بازدید | 26 پست

بچه م برای مشق نوشتن اذیت کرد منم خیلی سرش داد زدم و حرفای بد زدم رفت تو اتاقش گریه کرد گفت کاش من بچه شما نبودم شما ک منو دوست نداشتین چرا منو به دنیا آوردین ۶ سالشه دعا کنید امشب بمیرم من اخ دلم داعونه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آرامش خودتو حفظ کن اول

منم بچه 6ساله دارم

برو از دلش دربیار و از اینکه چقد دوسش دارین براش بگو وحسابی ازش تعریف کن

ازاین ب بعدم اینطوری نکن باهاش بقران چ دعوا کنی چ نکنی قرار نیس پروفسور بشه ابتدایی 4تا حروفه اخرش یاد میگیره

میدونم عذاب وجدان داری عزیزم

ولی فردا از مدرسه برش دار برین مارک خرید معذرت بخواه شاید واسه تو جیزی نیست ولی اون حالش خوب میشه

من تک تک آسیبایی که مدر و مادرم بهم وارد کردنو توهمون سن الانم بادمه

من آیندم خوب نشد

بچگی اذیت شدم

سر همونا بدبخت شدم

لطفا نزار یکی دیگه مثل من باشه

به امید بهتر 

فردا از دلش دربیار 

ادما هم گاهی کاسه صبرشون لبریز میشه

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

اخ ای جانمم بچه

عزیزم برو براش یک هدیه و خوراکی بگیر باهش صحبت کن بغلش کن بگو که دوستش داری و از دلش در بیار بچه ها دلشون پاکه زود اشتی میکنن

ولی خواهش میکنم رو خودت کار کنه عصبانیتتو سر یچه خالی نکنی اخه یک مشق چیه که یک مادر بچشو اینجوری کنه