2777
2789
عنوان

طلسمم

87 بازدید | 14 پست

سلام دوستان . لطفا کسی زیر تاپیک من شماره دعانویس و تبلیغ انجام نده که اسمش به نی‌نی سایت میدم‌که تعلیقش کنن فقط سوال داشتم من از یک‌زاج سوزون که بنده خدا اصلا تو کار دعا دادن اینا نیست سوال برای همسرم پرسیدن که گفت از قبل طلسم داره باید باطل بشه بعد من خودم از رو علائمی که همسرم داشت متوجه شدم فقط چند تا چیز مثل پوست پیاز و جارو چند تا چیز دیگه گفت قاطی کن دود کن سه دفعه رد شو باطل میشه من فقط میخواستم از یکی از شماها بپرسم‌اگر کسی میدونه من الان خودم دود کنم چون باید خودم اینکار انجام بدم چطور طلسم‌همسرم باطل میشه و به اون مربوط میشه؟؟؟؟؟ افرادی که میدونن جواب بدن مرسی

ببین من اصلا اعتقادی به طلسم اینا ندارم سوره بقره ۴۴روز تو خونه پخش کن 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این کارارو انجام نده نمیخواد فقط میخوای ببینی طلسم داره یا نه با وضو رو به قبله یه لیوان اب تمیز و تازه بردار روش 3 تا حمد و 3 تا توحید و 3 تا ایت الکرسی و 7 بار 81 و 83 سوره یونس بخون فوت کن بعد یکی دو دقیقه بخور اگر تلخ شده بود اب یعنی طلسم داری 7 روز روزی دو بار انجام بدی همین کارو هم باطل میشه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
نگفته من طلسم دارم‌گفته‌همسرت داره

خب بگو همسرت انجام بده این کارو چیز میز دود نکن خطرناکه چهار تا جن دیگه پاشون به خونتون باز میشه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
یعنی به صورت صوت پخش کنم؟؟

اره تموم انرژی منفی و دفع می‌کنه دقیقا ۴۴روز پشت هم رو دور تندم بذاری اشکالی نداره با صدای بلند پخشش کن دانلود کن 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

خب بگو همسرت انجام بده این کارو چیز میز دود نکن خطرناکه چهار تا جن دیگه پاشون به خونتون باز میشه

اونکه خبر نداره الانم یک ماهه ماموریته  ولی این خانومه میگفت از شنبه تا‌چهارشنبه همین چند تا چیز دود کن

اونکه خبر نداره الانم یک ماهه ماموریته ولی این خانومه میگفت از شنبه تا‌چهارشنبه همین چند تا چیز دود ...

نکن خیلی خطرناکه هیچی دود نکن با همین روش های قرانی باطل کن به خدا اون روشی که اون خانم دعا نویس بهت گفته از طریق موکل کردن یه جن دیگه است اوضاعت بدتر میشه که بهتر نمیشه حالا اگر میتونی برو ویدیو های استاد کاوه رو ببین تو یوتیوب. ostadkaveh110 قشنگ میفهمی اینا چیه و چطور باطل کنی و اینا

نکن خیلی خطرناکه هیچی دود نکن با همین روش های قرانی باطل کن به خدا اون روشی که اون خانم دعا نویس بهت ...

والا خواهر بعید میدونم طلسمم باشه الکی برا پولش گفته طرف  اگه من‌از روز اول زندگی کمی دست نیافتنی میبودم به خودم‌ارزش‌میدادم و کاری میکردم‌نازم خریدار داشته باشه همسرم‌طرفم‌بود ولی این‌من‌بودم‌که باج بهش دادم‌خوبی زیاد کردم شوهرم‌فکر کرده چخبزههههه

والا خواهر بعید میدونم طلسمم باشه الکی برا پولش گفته طرف اگه من‌از روز اول زندگی کمی دست نیافتنی می ...

احسنتم بی خیال این دعا نویس و طلسم ها شو خیلی طرناکه به خدا گیر اجنه نیفتادی ببینی چقدر وحشتناکه زندگیت بکن به خدا

احسنتم بی خیال این دعا نویس و طلسم ها شو خیلی طرناکه به خدا گیر اجنه نیفتادی ببینی چقدر وحشتناکه زند ...

اره حالا یک خانومی هست خواهرم معرفی کرده  استاد دانشگاه قرآنی خانم خوبیه گفته هر ۴۰ روز از رو قرآن آیه مشخص میکنم بخونید  خدا کمک میکنه میخوام برم از همون بگی خیلی خوبه

اره حالا یک خانومی هست خواهرم معرفی کرده استاد دانشگاه قرآنی خانم خوبیه گفته هر ۴۰ روز از رو قرآن آ ...

خوبه با قران گوش دادن و خوندن به راحتی مشکلت حل میشه اصلا سراغ دود کردن و اینا نرو یه وقت یه جنی میاره تو زندکیت دیگه نمیتونی بیرونش کنی