2777
2789
عنوان

دیگه کم آوردم💔

121 بازدید | 4 پست

سرشب با شوهرم بحث شدیدی کردیم

انقد گلومو گرفت چنگ زد به صورتم دستامو فشار داد یعنی هر چی حرف زشت بود بارم کرد باردار هم هستم بحثمون بخاطر اين بود از سرکار که اومد گفت بیا بغل منم نرفتم داشتم چایی میریختم انقد گریه کردم ک دیگه نا ندارم واسه راه رفتن بچه‌ ها بنظرتون گناه من‌ چیه الان ک دارم مینویسم اشکام سرازیره بخدا خسته شدم کم آوردم از يه طرف جاریم طبقه بالامونن هر موقع بحث میکنیم صدامون میره الانم مطمئنم اين همه بی احترامی که بهم کرد همه صداش رفته 

الهی دستاش بشکنه خدا لعنتش کنه زن حامله هم زدن داره مرتیکه روانی کم ندیدم از این مردا

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

اینا همه یه طرف همسایگی جاری هزار پونصد طرف😑😐خدا به دادت برسه مام با زن عموم یه جا بودیم مامانم بحثی پیش میومد بحث ول میکرد کلا فق فکر آبرو و ترس اینکه اون چیزی نشنوه داشت🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️خیلیییییی بده شوهرتم ن به بغل کردن ن به اینکه نرفتی بغلش کتک زده 😐🤨

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینا همه یه طرف همسایگی جاری هزار پونصد طرف😑😐خدا به دادت برسه مام با زن عموم یه جا بودیم مامانم بح ...

اره خیلی بده 

شوهرم الان خروپف داره بی‌شعور من‌ اینور از درد گردن خوابم نمیاد

اره خیلی بده شوهرم الان خروپف داره بی‌شعور من‌ اینور از درد گردن خوابم نمیاد

چی بگم پا نزار رو دمش بیکاری آخه همه مردا یه ژن روانی بودن دارن سر به سرش نزار

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻