2777
2789
عنوان

لباسای عیدم دختر خالم میگه

292 بازدید | 13 پست

۲۰ تومن شد دختر خالم میگه زیاد خرج کردی خودش مدام در حال خریدنه عصابمو خورد کرده به خاطر مامانمم 

نمیتونم باهاش قط ارتباط کنم 

میگه عوضش به موهات میرسیدی موهات وز داره فلان دارع ولی من ترجیحم اینه مواد شیمیایی به موهام نخوره چون میریزه قبلا پروتین تراپی چند بار کردم موهام نابود شدن

عکس بده ببینم لباس ۲۰ تومنی چطوریه

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تا الان ده تومن خرج کردم با این حال هنوز کیف و کفش و لوازم آرایشم و لباسای همسرم مونده

همون ۲۰ تومن بشه فکر کنم فقط خرید خودمون

خریدای خونه که هیچی 🥴🥴

من یک زن توانمند ، آگاه و عاشق هستم .

ابریشم سازی کن عالیه...

من خودم موهامو رنگ کردم و ابریشم سازی کردم میرم کوتاهشون هم میکنم....

ولش کن مردم زیاد حرف میزنن....

دوست داشتی عکس لباساتو بزار یا بگو چی خریدی....

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️ 
ابریشم سازی کن عالیه...من خودم موهامو رنگ کردم و ابریشم سازی کردم میرم کوتاهشون هم میکنم....ولش کن م ...

تایید میکنم حرف ایشونو منم ابریشم سازی کردم راضیم

موهام لخت شلاقی نشد ولی همیشه صاف و مرتب بدون وز و موج

من یک زن توانمند ، آگاه و عاشق هستم .

تایید میکنم حرف ایشونو منم ابریشم سازی کردم راضیمموهام لخت شلاقی نشد ولی همیشه صاف و مرتب بدون وز و ...

چرا عزیزم اتفاقا لخت لخت میکنه مو هارو.....

موهای هرکس متفاوته نتیجه یکسان ندارهمنم یکی دو ماه اول شلاقی بود موهام کم کم طبیعی تر شد

نرفتی دوباره ترمیمشو...