2777
2789
عنوان

کمکم کنید

75 بازدید | 17 پست

من اصلا رو هیچی تمرکز ندارم، از اول همین بوده، ولی الان بدترم شدم مثلا میرم کلاس خیاطی، استادم وقتی اموزش میده کلا نمیفهمم بعضی وقتاهم کلا اساس الگو کشی یادم میره، من دوساله خیاطی میکنم کلی هم لباس دوختم اخه چرا باید یهویی یادم بره،  دیروز لباس مشتری رو پرو کردم گشاد بود، علامت زدم تنگ کنم ولی کلا یادم رفته بود همینطوری دوخته بودم 

اشتباه من🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سردی مغز میتونه باشه ، اگه علت های جسمی نداشته باشه به این حالات میگن پرش مغزی ذهنتوتو خالی کنید یا ...

اخه من مشغله ای ندارم کلا ادم بیخیالیم، ولی سردی مغز رو چطور درمان کنم

اشتباه من🥲
اخه من مشغله ای ندارم کلا ادم بیخیالیم، ولی سردی مغز رو چطور درمان کنم

گلاب بو کنید ، کندرم خوبه خوردنش ولی به اندازه ، سردیجات نخورین خواب توی روز هم نداشته باشین اینا کمک میکنه ، بازم از یه پزشک‌میتونید کمک بگیرید اگه درمان نشدین

فکرت درگیره باید رو خودت کار کنی ک در لحظه زندگی کنی ی رقصایی هست برای حافظه و تمرکز داروخانه ای

شب که میشه تصمیم میگیرم صبح جدی باشم، به همه کارام برسم، ولی صبح یادم نمیاد که کلا من چه کارایی داشتم

اشتباه من🥲
پزشک عمومی برم؟

نه عزیزم پزشک مغزو اعصاب میتونه کمکتون کنه اما در صورتی که براتون آزار دهنده شد ، الان نه با پرهیزات غذایی میشه کنترلش کرد ، جدول حل کردن ، تمرینات ذهنی ریاضی حفظ کردن شعر و مثل اینا به حافظه کمک میکنه

گلاب بو کنید ، کندرم خوبه خوردنش ولی به اندازه ، سردیجات نخورین خواب توی روز هم نداشته باشین اینا کم ...

سردیجات شامل چه چیزایی میشه، چطوری مغزمو گرم کنم اخه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

اشتباه من🥲