2777
2789
عنوان

بلاگر بودن

126 بازدید | 16 پست

شما اطرافتون بلاگر میشناسید منظورم اینه اشنا یا فامیل تون باشه 

بنظرم بلاگر بودن اولش برات تازگی داره و از توجه زیاد بقیه و تولید محتوا لذت میبری 

بعدش شخصیت و ارزش هات رو بین بقیه گم میکنی و بعد یه مدت شخصیت و افکارت تغییر میکنه و به نظرم اینکه تا اخر عمرت مجبور باشی همه زندگیتو نمایش بدی ترسناکه

لطفا لایک نکنید و در خواست دوستی ندید کلا از نی نی سایت رفتم و اگه امکانش هست تاپیک هامو گزارش بزنید پاک شن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همش تو ذهنم ب این فکر میکنم اینا تافت نخوردن که تا اخر عمر جوون بمونن ارایش کنن  عمل کنن  حامله بشن مردمم تشویق کنن بلاخره یروزی یجایی پیر میشن دیگه اون حسو حال تولید محتوا اینا میره  اونوقت خرجشونو از کجا میارن بخوای واقع بینانه نگاه کنی اصلا زندگی ندارن ۲۴ ساعتی گوشی. ب دست 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

خیلی‌ حرکت ک...شعریه بلاگر بودن

احترام نمی‌ذارم چون اگه احترامی بود اول خودشون برای خودشون ارزش و احترام قایل بودن

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره

اصلا حس خوبی به بلاگر ها نداشتم بدون مهارت خاصی با تلف کردن وقت مردم پول پارو می‌کنن بد تر از اون آدمایی که دنبالشون می‌کنن😐

هر چقدر دوست داشتی لایک کن                                              نظری داشتید با رعایت احترام و «منطق»خوشحال می‌شم ریپلای کنید.لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏‌.                                       ‌غلط املایی ببینم تذکر نمی‌دم چون بعضیا خوششون نمی‌آد دیگه خداوکیلی سپاسگزار رو با ذ ننویسید:/                                      مراقب حرف‌هاتون باشید چون شما نمی‌دونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔.                                                    سگ اخلاق و مودی بودن افتخار نیست پس مثل آدم رفتار کنین😊 موافق معادل‌سازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم.        مخالف جدی تبعیض نژادی و توهین به قومیت ها

پووول پارو میکنن همشو میشوره میبرهترسناک چی اخه عزیزم🥲😂

اره اولش از پول زیاد و یک شبه لذت میبرن ولی بعد یه مدت دیگه نمیتونن خوشحال باشن چون خوشحالی شون به این وابسته میشه چند نفر لایک شون کنن چقدر فالور جمع کنن و ویو بگیرن یعنی خوشحالی شون به یه چیز بیرونی وابسته هست که همیشگی نیست و دائما در حال چشم و هم چشمی با بقیه بلاگرا هستن و همش نگرانن از بقیه عقب نمون و پست و استوری هاشون از بقیه بهتر باشه 

لطفا لایک نکنید و در خواست دوستی ندید کلا از نی نی سایت رفتم و اگه امکانش هست تاپیک هامو گزارش بزنید پاک شن

من اگه میلیارد هم تو ماه درامدش باشه دوست ندارم

چون خیلی حریمم برام مهمه

تنها جایی که از زندگی شخصیم صحبت میکنم همین جاست که کسی نمیشناستم

چجوری از خواب که بیدار میشن تا شب که میخوابن همه چیزو شیر میکنن

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
من همش تو ذهنم ب این فکر میکنم اینا تافت نخوردن که تا اخر عمر جوون بمونن ارایش کنن عمل کنن حامله ب ...

پشت صحنه این پست و عکس های زیبا همش بدو بدو برای تولید محتوا و اماده شدنه و از اونجایی که منم یه زمانی خیلی به فکر این بودم که عکس بگیرم و توی پیج شخصیم بزارم و بقیه نمایش بدم میدونم اصلا بهت خوش نمیگذره فقط یه تصویر زیبا به بقیه نشون میدی 

اصلا حس خوبی به بلاگر ها نداشتم بدون مهارت خاصی با تلف کردن وقت مردم پول پارو می‌کنن بد تر از اون آد ...

دقیقا ما به اونو ویو و پول و توجه میدیم اونا به ما حس پوچی و افسردگی 

پشت صحنه این پست و عکس های زیبا همش بدو بدو برای تولید محتوا و اماده شدنه و از اونجایی که منم یه زما ...

اخه جدیدا عکس زیباییم نیست  ی دست اون افراد مرفه هستن که سالی ۲۰۰ بار تولد میگیرن هرسالم یبار عروسی و شو لباس 

رسما سالی ۳. ۴ بارم حامله میشن

دسته دوم ی شوهر گرفتن دستشون فقط میرقصن 

دسته سوم امدن از بدبختی و نداریشون میگن 

و دسته. چهارم که شوهرم شکلات خرید ریختم دور خودم بلدم شوهرم برنج خرید ریختم دور گفتم خودم میکارم.  ۴ صب چون شاغلم.  ۲ شب چون خانه دارم.  ۳ ونیم صب چون بچه دارم.   محتوا هیچو پوچ 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید