2777
عنوان

به عشق رسیدن

74 بازدید | 8 پست

خوش به حال کسایی که به عشقشون رسیدن خوشبختی به نظرم همون رسیدن به عشق هست در کنار کسی زندگی کنی که دوستش داری و ارامش داری و بچه داری از عشق ات و دوتایی زندگی رو بسازین و ازهم حمایت کنید کسی که تو رو همه جوره پسند کرده وانتخاب کرده قدرش رو بدونید 

من که نرسیدم و دیگه امید هم ندارم بعد اون کسی عاشقم بشه

عزیزم میدونم درک ات میکنم من ام نرسیدم ۳ ماهه ازش خبر ندارم دام براش یه ذره شده افسرده شدم هرروز عکس اش رو میبوسم وباهاش حرف میزنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم میدونم درک ات میکنم من ام نرسیدم ۳ ماهه ازش خبر ندارم دام براش یه ذره شده افسرده شدم هرروز عکس ...

منم شبیه تو میدونی اخرین بار که دیدمش چیکار کرد؟ دستمو گرفت توی دستش توی چشام نگاه کرد و گفت بعد من میره با یکی دیگه 

و در صورتی که به خدا من صدمو گذاشتم براش

سکوتت را ندانستم نگاهم را نفهمیدی نگفتم گفتنی هارا تو هم هرگز نپرسیدی....

منم شبیه تو میدونی اخرین بار که دیدمش چیکار کرد؟ دستمو گرفت توی دستش توی چشام نگاه کرد و گفت بعد من ...

ما دخترها خیلی ساده ایم هر بلایی و توهینی که میکنن و سرمون میارن بازم دوستش داریم واقعا عشق چشم ادم رو کور میکنه و منطق و عقل ادم رو میگیره

ما دخترها خیلی ساده ایم هر بلایی و توهینی که میکنن و سرمون میارن بازم دوستش داریم واقعا عشق چشم ادم ...

یه گذشته وحشتناک داشت ولی تا تهش موندم حتی تا اخرین لحظه جنگیدم موقع رفتن با اینکه همه وجودم درد بود سعی میکردم بخندونمش که حداقل با خنده از پیشم بره 

یه گذشته وحشتناک داشت ولی تا تهش موندم حتی تا اخرین لحظه جنگیدم موقع رفتن با اینکه همه وجودم درد بود ...

عزیزم عشق یک طرفه بود متاسفانه کسی که عاشق باشه محاله یکی رو ترک کنه شانس ما از دوست داشتن عشق یک طرفه بود🫠

عزیزم عشق یک طرفه بود متاسفانه کسی که عاشق باشه محاله یکی رو ترک کنه شانس ما از دوست داشتن عشق یک طر ...

یعنی یه روز یکی میاد؟ خسته شدم اصلا عشق واقعی برا ما وجود داره؟ 

کی میاد پس 

یعنی یه روز یکی میاد؟ خسته شدم اصلا عشق واقعی برا ما وجود داره؟ کی میاد پس

سوال من ام هست خیلی سخته بایکی ازدواج کنی که حسی بهش نداری وفقط به خاطر حرف مردم مجبورباشی ای کاش من ام یکی دوست داشت و عشق دو طرفه بود😔