tanha7789 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 2530 عنوان به عشق رسیدن 73 بازدید | 8 پست خوش به حال کسایی که به عشقشون رسیدن خوشبختی به نظرم همون رسیدن به عشق هست در کنار کسی زندگی کنی که دوستش داری و ارامش داری و بچه داری از عشق ات و دوتایی زندگی رو بسازین و ازهم حمایت کنید کسی که تو رو همه جوره پسند کرده وانتخاب کرده قدرش رو بدونید 1403/11/29 | 23:33 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نازی_جون_کیوت عضویت: 1402/04/13 تعداد پست: 14483 من که نرسیدم و دیگه امید هم ندارم بعد اون کسی عاشقم بشه من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
tanha7789 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 2530 من که نرسیدم و دیگه امید هم ندارم بعد اون کسی عاشقم بشه عزیزم میدونم درک ات میکنم من ام نرسیدم ۳ ماهه ازش خبر ندارم دام براش یه ذره شده افسرده شدم هرروز عکس اش رو میبوسم وباهاش حرف میزنم
نازی_جون_کیوت عضویت: 1402/04/13 تعداد پست: 14483 عزیزم میدونم درک ات میکنم من ام نرسیدم ۳ ماهه ازش خبر ندارم دام براش یه ذره شده افسرده شدم هرروز عکس ... منم شبیه تو میدونی اخرین بار که دیدمش چیکار کرد؟ دستمو گرفت توی دستش توی چشام نگاه کرد و گفت بعد من میره با یکی دیگه و در صورتی که به خدا من صدمو گذاشتم براش من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
tanha7789 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 2530 منم شبیه تو میدونی اخرین بار که دیدمش چیکار کرد؟ دستمو گرفت توی دستش توی چشام نگاه کرد و گفت بعد من ... ما دخترها خیلی ساده ایم هر بلایی و توهینی که میکنن و سرمون میارن بازم دوستش داریم واقعا عشق چشم ادم رو کور میکنه و منطق و عقل ادم رو میگیره
نازی_جون_کیوت عضویت: 1402/04/13 تعداد پست: 14483 ما دخترها خیلی ساده ایم هر بلایی و توهینی که میکنن و سرمون میارن بازم دوستش داریم واقعا عشق چشم ادم ... یه گذشته وحشتناک داشت ولی تا تهش موندم حتی تا اخرین لحظه جنگیدم موقع رفتن با اینکه همه وجودم درد بود سعی میکردم بخندونمش که حداقل با خنده از پیشم بره من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
tanha7789 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 2530 یه گذشته وحشتناک داشت ولی تا تهش موندم حتی تا اخرین لحظه جنگیدم موقع رفتن با اینکه همه وجودم درد بود ... عزیزم عشق یک طرفه بود متاسفانه کسی که عاشق باشه محاله یکی رو ترک کنه شانس ما از دوست داشتن عشق یک طرفه بود🫠
نازی_جون_کیوت عضویت: 1402/04/13 تعداد پست: 14483 عزیزم عشق یک طرفه بود متاسفانه کسی که عاشق باشه محاله یکی رو ترک کنه شانس ما از دوست داشتن عشق یک طر ... یعنی یه روز یکی میاد؟ خسته شدم اصلا عشق واقعی برا ما وجود داره؟ کی میاد پس من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
tanha7789 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 2530 یعنی یه روز یکی میاد؟ خسته شدم اصلا عشق واقعی برا ما وجود داره؟ کی میاد پس سوال من ام هست خیلی سخته بایکی ازدواج کنی که حسی بهش نداری وفقط به خاطر حرف مردم مجبورباشی ای کاش من ام یکی دوست داشت و عشق دو طرفه بود😔