2777
2789
عنوان

از فردا با گوشیم خدا حافظی میکنم

104 بازدید | 6 پست

فقط بخاطر کلاسای آنلاین گوشی داشتم الان که لپ تاپ گرفتم میخوام دیگه گوشیمو خاموش کنم و از فضای مجازی فاصله بگیرم 👋🙂

اینجوری هم وقتم تلف نمیشه هم حالم بهتر میشه

ای کاش میشد حتی ۱ دقیقه از وقتمون با گوشی تلف نشه(استفاده مفید ازش خیلی خوبه ولی اگه باعث بشه وقتت الکی هدر بره که خیلی بده)

خدانگهدار

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

انشالله که بتونی

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

انشالله که بتونی

حتما میتونم 😊

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه ممکنه راهی که تونستی اراده کنی رو بکو تا منم بتونم 

الان میگم فردا دیگ گوشی دست نمیگیرم کل کارای خونرو انجام میدم تا دخترم از مهد بیاد  صبح که میشه دوباره میرم سراغ مجازی یهو میبینم ساعت ۴ شد دخترم اومد منم کارام مونده 

اگه ممکنه راهی که تونستی اراده کنی رو بکو تا منم بتونم الان میگم فردا دیگ گوشی دست نمیگیرم کل کارای ...

من یه ماهه که نت نمیگرفتم فقط هم تلکرام رو گوشیم بود ویدیو اموزشی میدیدم باهاش نتم تا ۱۱ ظهر بود

ولی وقتی نت روزانه دارم دیگه همش تو فضای مجازیم 

بخوام میتونم 

شماهم همینطور 

من یه ماهه که نت نمیگرفتم فقط هم تلکرام رو گوشیم بود ویدیو اموزشی میدیدم باهاش نتم تا ۱۱ ظهر بودولی ...

قبلا اینکارو انجام میدادم جوابم گرفته بودم چه خوب که یادآوری کردید ممنونم ❤️❤️❤️

قبلا اینکارو انجام میدادم جوابم گرفته بودم چه خوب که یادآوری کردید ممنونم ❤️❤️❤️

خواهش میکنم