2777
2789
عنوان

دعا و طلسم مسأله اینست🤔

107 بازدید | 13 پست

سلام خانمها میگم اگه کسی برای آدم دعا و طلسم گرفته باشه چه نشونه هایی داره.امروز یه اتفاقی برام افتاد یکم ترسیدم 

چند ماهه یسره با شوهرم دعوا و قهر داریم طوریکه دارم یه جدایی فکر میکنم زندگیم آشوبه

شک کردم کسی کاری برامون کرده

امروز صبح  برای صبحانه گازو با فندک روشن کردم فندکو گذاشتم کنار گاز ،یکی دوساعت بعد خواستم ناهار درست کنم اومدم فندکو بردارم دیدم نیست  مطمین بودم همونجا گذاشتم هرچی رو اپن و گشتم نبود روم‌و کردم اونور آشپزخونه ببینم جای دیگه نباشه ،دوباره سرمو برگرداندم چشمم به کنار گاز افتاد دیدم فندک اونجاست ،جایی که ده بار دیده بودم.سریع یه بسم الله گفتم ،نمیدونم این اتفاق ربطی به طلسم و دعا داره یا نه ،اگع دعا داشته باشیم چیکار کنم دفع شه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو اولی جنگ داشتم رفیق باز بود معتاد بود دست به زدن داشت .ولی روانم آروم بود تو ازدواج دوم خدا برام همه رو جبران کرد.ولی روحم داغونه .نمیزارن آرامش داشته باشم با این سحر و جادو شون.نمیدونم نمی‌خوام تهمت بزنم ولی حسم میگه کار زن سابق همسرمه یا مادر همسرم.میهوان از پا در بیارن بعد چهارده سال دارن موفق میشن

تو اولی جنگ داشتم رفیق باز بود معتاد بود دست به زدن داشت .ولی روانم آروم بود تو ازدواج دوم خدا برام ...

خدا ازشون نگذره من هم تو خونواده خودم به یکی شک دارم هم به مادر شوهرم اینا ،نمیدونم واقعا چیکار کنم منو شوهرم اوایل خیلی همو دوست داشتیم مادر شوهرم خیلللی حسوده نمیدونم کاری کرده یا نه که الان از هم متنفر شدیم بودن نبودنمون کنار هم برامون هیچ فرقی ندارن فقط به خاطر بچه هام که اونم دیگه نمیتونم تحمل کنم

خدا ازشون نگذره من هم تو خونواده خودم به یکی شک دارم هم به مادر شوهرم اینا ،نمیدونم واقعا چیکار کنم ...

ببین من اصلا متنفر نیستم یا برعکس همه چی خوبه در ظاهر ولی از روح داغونم .انگار جادو گرفتن مریض بشم یا کلا تموم بشم .نمی‌دونم .موقع شام پختن داشتم به این فکر میکردم به شوهرم بگم بیا جدا بشیم .دیگه توانشو ندارم برای ادامه 

ببین من اصلا متنفر نیستم یا برعکس همه چی خوبه در ظاهر ولی از روح داغونم .انگار جادو گرفتن مریض بشم ی ...

خدا نسلشونو برداره که اینطور یا زندگی مردم بازی میکنن ،یکی چند وقت پیش گفت یه سوره ای و چهل شب بخوان برای رفع دعا و طلسم یه هفته خوندم خیلی طولانیه دیگه ادامه ندادم گفتم شاید دوستان بیان راهنمایی کنن چه دعا و سوره ی دیگه ای بخونم دفع شه