2777
2789
عنوان

پرینت ارزان

1087 بازدید | 24 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر باشه 🌸

اگر کسی فایل واسه پرینت داشت بگه بهش آیدی بدم واسه چاپ کیفیتش فوق العاده بالاست و یه قیمت باور نکردنی داره 

سیاه سفید صفحه ای 500

رنگی صفحه ای 1300

مطمئن مطمئن هم خیالتون راحت باشه از قم واستون ارسال میشه و چند روزه به دستتون میرسه  

آدرس حضوری هم دارید ؟

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر خوب 

ایدی رو بده من شاید بعدا لازمم بشه

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

اگر تعداد صفحات کم باشه  بازم همین قیمته ؟

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

متاسفانه ما فقط آنلاین کار میکنیم چون اگر مغازه اجاره کنیم هزینه خیلی بالا میره

قم هستم ،گفتم اگر جایی هست حضوری بیام تحویل بگیرم

قم هستم ،گفتم اگر جایی هست حضوری بیام تحویل بگیرم

خیر متاسفانه فروش حضوری نداریم اما اگر بحث اعتماد هستش می تونید اول تعداد کم سفارش بدید اگر از کیفیت راضی بودید دوباره سفارش بدید موفق باشید 🌸

سلام ببخشید اگه بخوام پرینتر کوچولو تا ۱۵ تومن بخرم چیخوبه اگه میتونید راهنماییم کنید

سه کاره hpبخر رنگی نخر سیاه سفید مدلش هم بزن تو دیجی یادم رفته چیه دقیقا ۳۶۰داره توش به گمونم من دارم خیلی راضیم برای خونه عالیه