2777
2789
عنوان

سرطان رکتوم

5881 بازدید | 39 پست

سلام دوستان. خواهشا اگر میخواید دلم رو خالی کنید چیزی ننویسید چون حالم خوب نیست. مدتیه متوجه شدیم یه توده انتهای رکتوم مادرعزیزتر از جانم هست. توده ۵ سانته ولی به جایی متاستاز نداشته

دکتر ۱۲ جلسه شیمی و ۲۸ جلسه پرتو نوشته و بعد هم جراحی

که تا الان ۴ جلسه شیمی انجام‌شده. کسی هست در این زمینه تجربه ای داشته باشه یا از اطرافیانش؟ خوب شدن کامل؟

همسایمون هست شش سال از درمانش گدشته و ماشالله عالیه فقط چکاپ میشه روده جزو درمان پذیر ترین هاست تو ا ...

ممنونم خدا خیرت بده ایشالله ایشالله

دعا کن برای مامانم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنونم خدا خیرت بده ایشالله ایشاللهدعا کن برای مامانم

قربونت عزیزم .نگران نباش من دو سال از درمانم میگدره و چند روز پیش چکاپم که دوسال هر سه ماه بود شد هر  شش ماه .دست به دامن امام رضا بشو شفا مادرتو میده مطمئنم .متاستاز نداده باشه درمان قطعی است الان علم پیشرفت کرده فقط بعد درمان به سلامتی چکاپ هارو انجام بدین حتما من چند روز پیش سی تی شدم با سونو و آزمایش و شکر خدای مهربون خوب بود همه چی .

قربونت عزیزم .نگران نباش من دو سال از درمانم میگدره و چند روز پیش چکاپم که دوسال هر سه ماه بود شد هر ...

الحمدالله خداروشکررر ایشالله تن خودتون و خانوادتون همیشه در سلامت کااامل باشه عزیزم

ممنون که با حرفات آرومم کردی

ببخشید شماهم مشکلتون روده بود؟؟

الحمدالله خداروشکررر ایشالله تن خودتون و خانوادتون همیشه در سلامت کااامل باشه عزیزمممنون که با حرفات ...

فدات عزیزم نه من روده نبودم روده درمان پدیر تر است از درگیری من 

فدات عزیزم نه من روده نبودم روده درمان پدیر تر است از درگیری من

الهی که تنتون سالمه سالم باشه و بلاها ازت دور باشن و کیف زندگیتو ببری کنار عزیزانت در صحت و سلاااامتی و دل خوش

الهی که تنتون سالمه سالم باشه و بلاها ازت دور باشن و کیف زندگیتو ببری کنار عزیزانت در صحت و سلاااامت ...

قربونت عزیزم انشالله که شما هم سالیان سال سایه پدر و مادر بالا سرت باشه و شاد باشین 

سلام عزیزم شوهر من از مهرماه سال403متوجه سرطان رکتوم شد تاامروز هراقدامی لازمه انجام دادیم شیمی، پرتو، 14اسفندجراحی وکلوستومی موقت الانم شیمی درمانی کمکی میره نگران نباش با پیشرفتی که علم کرده خیلی همه چی روبراهه

سلام مادر منم همین مشکل رو‌داره و زندگیمون و خوشی هامون از بین رفتهروند درمان مادرتون چطوره؟گرید چند ...

دقیقا درکت میکنم عزیزم

من همیشه از ته دل دعا میکنم برای همه مریضا

الهی که بزودی مادر گلت سلامت کاملش رو بدست بیاره عزیزدلم

ما آبان ماه متوجه شدیم

تا الان ۸ جلسه شیمی شده و ۲۸ جلسه پرتو 

دکتر گفت دو تا دیگه شیمی باید انجام بشه و بعدش عمل.

گریدش بعد از عمل مشخص میشه اما استیج ۳ هست

از شما چطور بود روندش؟ گرید و استیجشون چنده؟

سلام عزیزم شوهر من از مهرماه سال403متوجه سرطان رکتوم شد تاامروز هراقدامی لازمه انجام دادیم شیمی، پرت ...

سلام عزیزم

چند جلسه شیمی و پرتو شد؟

عمل رکتوم بصورت باز انجام شد یا بسته؟ سخت بود خیلی؟

انشالله که دیگه کامله کامل خوب بشن و دلتون خوش بشه عزیزم