2777
2789
عنوان

خودکشی

143 بازدید | 4 پست

شاید شما هم چند باری راجب خودکشی فکر کردید فکر کردید که چرا برخی خودکشی میکنند؟ عده ای فکر میکنن به خاطر خراب یا داشتن مشکلات اون فرد بوده که این کارو کرده ولی چون ما راجبش نمی دونیم بیشترین آمار مال کدوم پس راجب احساس فرد که میخواد خود کشی کنه حرف می‌زنیم فرد اول بسیار شاد و معمولی به نظر میاد بعد یک مدت اتفاق افتادن های تلخ باعث ناراحتی فرد میشه و اگه مشکلات ادامه پیدا کنند از درون به اون فرد آسیب میزنن مثلا اینکه در گذشته بیمار بودن و پدرشون چقدر زحمت کشید پول درآورد این خوب شه ولی بعدش فرد با یک سری رفتارش اونا رو برنجونه دقیق بگم قبل فکر کردن به خودکشی فرد احساسش اینه احساس بار اضافی میکنه و وقتی که این حس رو کنه حتی جهنم هم برای آدم بی معنی میشه چون فرد فکر میکنه اگه زنده نمونه در واقع همه رو نجات داده و شاید باری رو از دوش خوانواده یا بقیه برداره اون فکر میکنه همه چی رو باخته چیزی نمونده کمی احساس ترس میکنه و بعد به خودکشی فکر میکنه اما ازش می‌ترسه خیلی و به همه چی فکر میکنه اما اگه مشکلات ادامه پیدا کنن دیگه نمی ترسه چون مطمعن تره نبودنش از بودنش بهتره اما غافل از این که برای خوانواده ها بودن بچه بهتر از نبودنش هست امروز با خواهرم نصف روز مدرسه بودیم مامانم خیلی خوشحال بود که ما برگشتیم اگر چه اولش به مامانم بی اهمیتی می‌کردم اما واقعا دوستش دارم حتی بابام هم خوشحال بود داشتن خوانواده خوب همه چیز رو درمون می‌کنه اما نداشتنش آدم رو نابود میکنه خیلی ها هستن خودکشی میکنن به خاطر مشکلات زیادی زندگی یا قلدر ها کسایی که ازشون اخاذی میکنن یا مجبورشون به کار های خلاف میکنن یا کسایی که از افراد سو استفاده میکنن حالا به هر طریقی میخوام چیزی رو بگم اگه میخوای خودکشی کنی نکن بیا کار دیگه کن اگه دل خوشی نداری زحمت بکش برای خودت آینده بساز و بعد برو استان دیگه یک جای دیگه که دیگه پیدات نکنن اما اگه رفتی بعد یک مدت برمیگردی من حاضرم ۸۹ درصد شرط ببندم بر میگردی چون دوری از اونا عذابت میده حالا هر چقدر بد باشن من خودم وقتی دورم یاد بچه بازی های آبجیم می افتم شوخی هایی که بابام میکنه یا اگه دعوام میکنن دلم برای دعوا تنگ میشه و متوجه میشم برای خودم چیکارا کردن حس میکنم بده منم و باعث خجالتم میشه گیرم که مردین اما اون دنیا چی ؟ اونجا بیشتر درد داره خیلی و عذابش بیشتر فرضا قرص برنج خوردی نمردی چی ؟ خجالت آور نیست ؟ آبروی خودت رو نمی بری ؟ هیچ کی پیشت نمیاد اون وقت همه ازت میترسن و شایعه پخش میکنن خوانوادت که نگو بیچاره ها نمی تونن تو کوچه سر بالا کنن فقط به خاطر کار های تو حماقت های تو این کار رو نکنین به همه کمک کنین تو مدرسمون دختره بود میگفتن جنه رفتم دست دختره رو گرفتم و باهاش بازی کردم همه نگاهمون میکردن با تعجب فک میکردن دیوونه شدم کم کم بچه ها اومدن بازی کنیم و دیگه هیچکی نمی ترسید و کاری کردم دوست پیدا کنه دیدید بیاید کمک کنیم بیاید جامعه بهتری بسازیم اگه ما دوره مون رو اینجوری تموم کنیم نسل بعد میگن دیوونه بودیم یا مسخره میکنن خود کشی چیز خوبی نیست لطفا این کارو نکنین اگه بمیرین هم عذاب میکشین هم خانوادتون خواهش میکنم منصرف شید کسایی که میتونن کمکتون کنن کمک بگیرید تو خودتون نریزید تا فکر اضافی نکنید حتی اگه این دنیا هم بد باشه شما بسازید تا دنیا دیگه زندگی دیگه بهتر زندگی کنید با آرامش می دونم اکثریت تمام این نصیحت ها رو شنیدید اما خواهش میکنم وجود شما خیلی میتونه با ارزش باشه فک کنید وقتی به دنیا اومدید پدرتون مادرتون چقدر خوشحال بودن میدونی چرا ؟ فقط به خاطر وجود شما با ور کنید شاید الان بگید نه اصلا خوشحال نمی شدن امت واقعا میشن باید پدر باشی تا احساس پدر رو بفهمی باید مادر شی تا احساس مادری رو بفهمی بعضی چیزا با پول حل میشه اما خیلی چیزا با پول حل نمیشه فک کن اتفاقی افتاده صحیح با پول هم میتونی خسارت رو بپردازی هم دهن کسی که شاهد هست رو ببندی اما دردی که پس از اون میمونه چی ؟ با پول میشه خوبش کرد ؟ به نظرت با پول میتونی زمان رو بخری بری عقب ؟ میتونی عشقی که نداشتی رو بزور بگیری با پول اما اون قلبش با تو نیست و نخواهد بود تقصیر پول نیست این آدما هستن که هر روز حریص تر میشن لطفا بیاید کمک کنیم جامعه بهتری بسازیم و مرسی که گوش دادید خدانگهدار 

نصیحت‌هایی که گفتی، به شدت ارزشمند هستند. زندگی همیشه پر از چالش‌ها و مشکلاته، ولی همونطور که گفتی، ممکنه با زمان، دوری از موقعیت‌های آزاردهنده، و کمک گرفتن از دیگران بتونیم مسیر بهتری پیدا کنیم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاپیک رو نخوندم همشو ولی به عنوان کسی ک تجربش کرده میگم حتی اگه آخر راه هم بودی این کارو نکن 

نکن ک صدرصد پیشمونیه

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔