2777
2789
عنوان

بی احساس بودن

65 بازدید | 5 پست

اینکه یه دختر ۲۰ ساله به عشق و ازدواج و روابط عاطفی بین دو نفر علاقه نداشته باشه طبیعیه؟

البته کلا ادم با احساسی نیستم 

و کلا به کارها و چیزها بیشتر علاقه دارم تا ادم ها

لطفا لایک نکنید و در خواست دوستی ندید کلا از نی نی سایت رفتم و اگه امکانش هست تاپیک هامو گزارش بزنید پاک شن

منم بیست سالگیم مثل تو بودم ولی بعد چنان درگیر شدم که فهمیدم بیشترین ضربه رو شخصیت من میخوره

یعنی بعد از یه سنی با احساس تر شدید؟ یا وقتی عاشق شدید تغییر کردید 

لطفا لایک نکنید و در خواست دوستی ندید کلا از نی نی سایت رفتم و اگه امکانش هست تاپیک هامو گزارش بزنید پاک شن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی بعد از یه سنی با احساس تر شدید؟ یا وقتی عاشق شدید تغییر کردید

نه وقتی دلم گیر کرد فهمیدم شدید هم احساسی هستم قبلش به ذهنم نمی‌رسید که عاشق بشم ولی خوبیش این بود که دل به هر کی ندادم یکی که همه جوره هوامو داشت و صدشو گذاشت درگیر شدم و گزنه شاید بازم نمی‌شدم 

نه وقتی دلم گیر کرد فهمیدم شدید هم احساسی هستم قبلش به ذهنم نمی‌رسید که عاشق بشم ولی خوبیش این بود ک ...

چقدر قشنگ❤️