mhmdiiii مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 312 عنوان دانشگاه 274 بازدید | 33 پست بچه ها من برا رفتن ب دانشگاه هیلی استرس دارم هر کار میکنم نداشته باشم نمیتونممممم 1403/11/29 | 21:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sahel_lull عضویت: 1402/06/15 تعداد پست: 6720 منم همینطور ❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.
دخترراهنما عضویت: 1403/09/16 تعداد پست: 9452 استرس نداشته باش کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻
mhmdiiii مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 312 منم همینطور یکی پیدا شد درکم کنهههه چه رشته ای میخوای بری؟
آراممممممممممم عضویت: 1399/10/27 تعداد پست: 3210 منم ترم بهمنم ولی حس خاصی ندارمته دلم یکم خوشحالم ک دانشجو شدم همین خدایا بینهایت شکرت💚💚
mhmdiiii مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 312 استرس نداشته باش چشم😂میدونی حس میکنم قراره تا آخر تنها بمونم
sahel_lull عضویت: 1402/06/15 تعداد پست: 6720 یکی پیدا شد درکم کنهههه چه رشته ای میخوای بری؟ امسال کنکور دارماگه خدا بخواد فرهنگیان ❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.
mhmdiiii مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 312 منم ترم بهمنم ولی حس خاصی ندارمته دلم یکم خوشحالم ک دانشجو شدم همین من خنثام ازادم هست هیچ حس خوشحالی ای ندارم
آخرین_تیکه_رانی عضویت: 1402/04/25 تعداد پست: 2690 عادی میشه 🦥 ................ اره کشتی هام غرق شده🗿 منم سرگشتهی حیرانم ای دوست ! زخمیست روی دل،نه عمیق......اما همیشه تازه،نه میسوزه،نه خون میاد،اما هر شب خوابمو میدزده🥀
sahel_lull عضویت: 1402/06/15 تعداد پست: 6720 چشم😂میدونی حس میکنم قراره تا آخر تنها بمونم من حس میکنم دوری از خانواده خیلی برام طاقت فرسا بشه ❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.
mhmdiiii مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 312 امسال کنکور دارماگه خدا بخواد فرهنگیان انشاالل
دخترراهنما عضویت: 1403/09/16 تعداد پست: 9452 چشم😂میدونی حس میکنم قراره تا آخر تنها بمونم گروه که زدن مجازی با یکی ارتباط بگیر بعد کمکم با بقیه ام اشنا میشی کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻