2777
2789

خانوما من ساكن انديشه هستم ميخوام بدونم اين أطراف يا سمت شهريار كدوم متخصص زنان زايمان خيلي خوبه؟ميخوام هرچي زودتر برم پيش يكي و تا زايمانم هم باسم تحت نظرش،توروخدا كمكم كنيد و تجربياتتون رو بگيد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شنیدم دکترخیاط زاده خوبه.مطبش فاز۱ هست.دکترحمیدی هم شنیدم خوبه.

واقعا؟من نشنيده بودم خياط زاده رو،پيش مهماز حميدي رفتم يه بار ميگن خوبه اما خيلي بداخلاق و كم حوصله بود🙁

واقعا؟من نشنيده بودم خياط زاده رو،پيش مهماز حميدي رفتم يه بار ميگن خوبه اما خيلي بداخلاق و كم حوصله ...

بله.خیاط زاده روازچند نفر شنیدم.منشی خودم هم دوران بارداریش پیشش میرفت وراضی بود.حالا نمیدونم چطوره.منم شنیدم😐

خدای بزرگ حافظ همسر ودخترای نازنینم باش.
خيلي ممنونم خانومي🙏❤️

خواهش عزیزم.انشالله بارداری خوبی داشته باشی ونینیت صحیح وسالم بیاد بغلت.راستی چندوقت پیش هم ازیکی شنیدم دکترعطارزاده هم دکترخوبیه‌.توبیمارستان نورهم هست

خدای بزرگ حافظ همسر ودخترای نازنینم باش.
خواهش عزیزم.انشالله بارداری خوبی داشته باشی ونینیت صحیح وسالم بیاد بغلت.راستی چندوقت پیش هم ازیکی شن ...

ممنونم عزيزم،منم شنيدم اسمشو اما چند نَفَر بدي گفتن ازش قيدشو زدم،نميدونم حالا ديگه

سلام

دکتر خیاط زاده منم خیلی تعریف ازشون شنیدم 2بار رفتم پیشش البته برای بارداری  دفعه اخر یجور آب پاکی ریخت ور دستم که مشکوک به اندو هستی برو کلینیک ناباروی....

بعداز یکهفته دوستم که بارداربود وپیشش میرفت گفت دکترخ ودش بارداره دیگه غیر باردار قبول نمیکنه

فهمیدم خاسته منو از سرش باز کنه ...به جای اینکه بگه دیگه نمیتونم ویزیتت کنم گفت برو مرکز ناباروری

همه راهها گشوده است...معجزه از پس معجزه باز نمی ایستد ازآسمان برسرم خیروثروت میبارد...خدایا سپاسگزارم

من از مرامش خوشم نیومد...

آز اسپرم همسرم رو دید گفت این که 65درصدش به درد عمش میخوره.....اخه این چه طرز حرف زدن یه دکتر هستش

همه راهها گشوده است...معجزه از پس معجزه باز نمی ایستد ازآسمان برسرم خیروثروت میبارد...خدایا سپاسگزارم

من از مرامش خوشم نیومد... آز اسپرم همسرم رو دید گفت این که 65درصدش به درد عمش میخوره.....اخه این چه ...

چه بي أدب،پس اينم خط خورد از ليستم،اخلاق خيلي مهمه برام