2777
2789

سینگل بدختم

ی سواللل 

می‌خواستیم شمارمه ی تچیرو که تو آموزشگاهمون کار میکنه بگیریم گفتن چون به تو نگاه میکنه تو برو بهش بگو

من احمق رفتم بهش گفتم ، داشت رد میشد گفتم میشه یه دقیقه وقتتونو بگیرم گفتش که بله بله بفرمایید اولش جا خورد بعد ی لبخند رو مخ زد گفت ببخشید شما تو رابطه ایی گفتم که میدونید دیگ من تیچر این آموزشگاهم منم گفتم بله درسته بعد یکم وایستاد دیگ چیزی نگفتم رفت

نمی‌خواسته قبول کنه یعنی یا جون میشناختنش

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سینگل بدختمی سواللل می‌خواستیم شمارمه ی تچیرو که تو آموزشگاهمون کار میکنه بگیریم گفتن چون به تو نگاه ...

ای خدا

خب هیچوقت یه دختر نباید پیشقدم بشه

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

3 ساله باهمیم هر هفته 3 بار همو میبینیم، کلیم چت میکنیم و تماس تصویری میگیریم کلا خیلی باهم اوکیممم از همه نظر

عاشق زندگی و یادگیری ام، هر روز به دنبال رشد و بهتر شدن، ساده و صمیمی اما پر از انرژی و امید برای ساختن فردایی روشن 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز