2777
2789
عنوان

وابستگی زیاد پارتنر

343 بازدید | 10 پست

یه ساله باهمیم اون ۲۰ سالشه منم ۲۵ خیلی وابسته شده انتظار داره شب تا صبح باهم باشیم

خودش روزا میگیره می خوابه شبا تا صبح بیداره

بعد من خسته ام باید بخوابم فرداش برم سرکار ولی اون درک نمی کنه سراین قضیه قهره الان چجوری حالیش کنم بنظرتون؟؟؟

باید درک کنه این موضوع رو 

باهاش صحبت کنین به صورت جدی 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید درک کنه این موضوع رو باهاش صحبت کنین به صورت جدی

صحبت کردم گوشش بدهکار نیس

تو تلگرام با دوستاش گروه چهارنفره دارن اونجا میشینن درمورد پارنراشون حرف می زنن بعد اینم منو با اونا مقایسه میکنه

کوچولویه خودش زود اشتی میکنه بعدا😂

رفتم خونشون خانوم تا چشمش به من خورد دوید رفت تو اتاقش درم ازپشت قفل کرد هیچ جورم اشتی نکرد

🤣🤣🤣🤣 تنها راهش اینه باهاش ازدواج کنی. منم فکر کنم رل داشته باشمو عاشقش باشم دقیقاااا همین باشم. غر غر زیادش بخاطر دلتنگیه. کنارت که باشه حل میشه . فکر نکن دوستت نداره خیلییییم دوست داره مث نوزادی میمونه ک از مادرش دور باشه کلی گریه میکنه😊

🤣🤣🤣🤣 تنها راهش اینه باهاش ازدواج کنی. منم فکر کنم رل داشته باشمو عاشقش باشم دقیقاااا همین باشم. ...

بریم زیر یه سقف خوب میشه بنظرت؟

بریم زیر یه سقف خوب میشه بنظرت؟

من اگه رل داشتم و در شرایط شما و پارتنرتون بودم بله. چون هم برنامه زندگیتون تنطیم میشه هم اینکه با بودن کنار هم اون حس مالکیت و اینکه خیالش راحته تا اخر کنار شماس وابستگیش به تعادل میرسه. وقتی تو یه خونه کنار شماس و شب و روزشو کنار شما میگذرونه تا بعد یکی دو سال اول ازدواج بعدش درست میشه. و بدونین این اخلاقش از دوست داشتن خیلی زیاده پس خداروشکر کنین که چشمش فقط به شماس

من اگه رل داشتم و در شرایط شما و پارتنرتون بودم بله. چون هم برنامه زندگیتون تنطیم میشه هم اینکه با ب ...

اها بله درسته خیلی ممنون از راهنماییت🙏

چرا نمیری پیش یه روانشناس تا درست راهنماییت کنه؟؟؟

یه مرکزی هست تو زمینه رفتاری هم فعالیت میکنه و مشاوره بزرگسال هم داره و روانشناسشون هم فرد خیلی با تجربه و پری هست بنظرم خیلی میتونه تو مشکلی که برات پیش اومده کمکت کنه 

مرکز پرورش ذهن فرزام در زمینه مشاوره های رفتاری بزرگسال هم فعالیت داره 

ضرری نداره یه امتحانی بکن شاید تونسته باشم تو حل مشکلت قدمی برداشته باشم

اینم آدرس اینستاگرام مرکز :

parvaresh.zehne.farzam@

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز