2821
2789
عنوان

ترک‌بارداری

84 بازدید | 11 پست

سلام خدمت همگی

مامانای عزیز‌ من تازه رفتم توی ۶ ماه 

کرم ترک بارداری استفاده میکردم ولی روزی دوبار خیلی زود تموم‌میشه همم هزینش برام زیاده ماهی ۲ بار بخرم میشه ۸۰۰‌تومن 

حالا میخام بدونم روغن طبیعی از روغن‌گیریا چی‌بگیرم ک  اثرش خوب باشه ترکم بر ندارم....🙏🏻

فقط منم ک ترکهای پوستیمو دوس دارم؟؟ 

آخه رد پای تولد پسرمه مگه میتونم دوسشون نداشته باشم😍

زیتون و بنفشه خوبه من میزدم ک پوستمو چرب نگه داره چون خشک میشد میخارید ولی بازم ی کوچولو ترک خورد

❌️لایکم نکنید لطفا❌️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فقط منم ک ترکهای پوستیمو دوس دارم؟؟ آخه رد پای تولد پسرمه مگه میتونم دوسشون نداشته باشم😍زیتون و بنف ...

مادر شدن قطعا لذت داره ولی خب باید یکمم جلوگیری کنیم از ترکاش😄

مادر شدن قطعا لذت داره ولی خب باید یکمم جلوگیری کنیم از ترکاش😄

آره ولی خیلی هم ضد ترک استفاده نکن چون پوستت سفت میشه ب اندازه کافی باز نمیشه جلوی رشد جوجه رو میگیره 

همون روغنای طبیعی خوبه

❌️لایکم نکنید لطفا❌️
آره ولی خیلی هم ضد ترک استفاده نکن چون پوستت سفت میشه ب اندازه کافی باز نمیشه جلوی رشد جوجه رو میگیر ...

ممنون عزیزم اصلا به اینکه‌سفت میشه فکر نکرده بودم

ب اندازه بچه ربط داره

بچت خیلی تپل شه شکمت ترک میخوره، بچه ریز باشه ن

از قبل اگ خیلی بدون شکم باشی ترک میخوره اکثرا

ولی اگ یکم شکم داشتی از قبل بارداری، ن ترک کم میخوره 

روغن نارگیل یا زیتون بزن یا بادام شیرین 

فایده هم داره

ب پهلوهاتم بزن، کلیه ها رو گرم میکنه و برای بدن سودمنده

❤️❤️
ب اندازه بچه ربط دارهبچت خیلی تپل شه شکمت ترک میخوره، بچه ریز باشه ناز قبل اگ خیلی بدون شکم باشی ترک ...

ممنون عزیزم امروز از روغن‌گیری روغن بادام شیرین گرفتم