2777
2789
عنوان

شام🫠🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 13393 بازدید | 259 پست
اِوا چرا برا چی😓

چی بگم، الان تاپیک قبلی منو ببینی، میخواستم یادگار بمونه، یکی اومد چون نظر مخالف تو تاپیکش داده بودم منو بست به کامنت و...... اخر نی نی یار تگ کردم و قفل کردم 🤣🤣

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

راستی تصمیمت برا زایمان چیه سز یا طبیعی ترجیحت کدومه

والا تصمیم به سزارین ولی از شواهد ماجرا معلومه اینجا به این راحتیا قبول نمیکنن و دکتر اصرار ب طبیعی داره، دوبار باهاش صحبت کردم گفته فعلا زوده و....🤕🤕

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
عزیزمی قربونت

🌹🌹🌺🌺

عرررر دختر طبیعی کاری نداره که چهارتا زور بزنی زایمان کردی😄😂

اررررره یادمه تو ۴ تا زور زدی زایمان کردی لعنتی😁😂🤣 همه ی ما تو سایت باهات زاییدیم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اررررره یادمه تو ۴ تا زور زدی زایمان کردی لعنتی😁😂🤣 همه ی ما تو سایت باهات زاییدیم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

😂😂😂خب ببین یه اثر مثبت داشت به خاطر من  تجربه زایمان کردن داری🤣🤣🤣🤣 

شوهرت ایرانیه؟  

😂😂😂خب ببین یه اثر مثبت داشت به خاطر من تجربه زایمان کردن داری🤣🤣🤣🤣 شوهرت ایرانیه؟

اره واقعاً ازت ممنونم 🤣🤣😂😂

اره 🥰

هی چکت میکنی میبینم تاپیک جدید نیست😡😡کاری نکن با چاقوکارتو تموم کنم🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🌷🌷🌷🌷

عزیزم😅😅😅🤭🤭🤭

چشممم🌷🌷♥️♥️

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚 🇮🇷🖤🕊

خواهش میکنم😎👩🏻‍🍼کنار هم پیر بشید😄

😍🥰😘🤩 فداتشم مرسی قربونت

عزیزم😅😅😅🤭🤭🤭چشممم🌷🌷♥️♥️

شقایق من میخواستم کلی کار زیبایی انجام بدم 🤕🤕 دیگه کوفتم نمیتونم انجام بدم

بگو که میترسیم‌ تاپیک بزنیم 😁😂🤣

اره والا😅😅😅

میدونی واقعیتش بگم روم نمیشه غذاهامون بذارم

مثلا تاپیک میزنن شام یا ناهار چیه میگن هیچی یا خونه چیزی نیست

بخدا حالم بد میشه و اصلا روم نمیشه غذا بگم یا تاپیکش بزنم

حتی واس خرید چیزای کوچیک گذاشتم از ترسم هیچی نذاشتم چون بعضی ها واقعا بی ادب هستن دیگه خودت شاهدی چیا ناشناس بهم میگن

حتی چند روز پیش عکش شام همراه خرید گذاشتم طرف ناشناس نوشته من به سگم این غذا نمیدم

نمیدونستم جیگر گوسفندی غذای سگ شده،سگا چه لاکچری شدن😅

شقایق من میخواستم کلی کار زیبایی انجام بدم 🤕🤕 دیگه کوفتم نمیتونم انجام بدم

چرا عزیزم...البته تو زیبایی نیازی نداری انجام بدی قشنگم😍😍