2777
2789
عنوان

شام🫠🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 13580 بازدید | 259 پست
الحمدالله شما خوبین ممنون عزیزم نینی شما چطوره

الهی که همیشه خوب باشید🥰😍😘

خوبه خداروشکر، هفته اینده میرم غربالگری اول 😘

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

تو چراااا دیر به دیر تاپیک میزنییییی اعصابمو بهم میریزی من با تاپیکای تو ریلکس میکنمممممم زود به زود ...

😅😅😅😅😅😅

🥲🥲🥲🤭🤭😬😬🤕🤕🙈🙈

چشم‌چشم چشممم🤕🤕🥲🥲🙈🙈😁😁♥️♥️🌷🌷😘😘

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

وای تاپیک زدی تگم کن ❤❤❤

چشم‌ رو چشمم‌ عزیزم😍

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
😅😅😅😅😅😅🥲🥲🥲🤭🤭😬😬🤕🤕🙈🙈چشم‌چشم چشممم🤕🤕🥲🥲🙈🙈😁😁♥️♥️🌷🌷😘😘

بگو که میترسیم‌ تاپیک بزنیم 😁😂🤣

برا چی😂

یه عده ای از دوستان فرصت و غنیمت میشمرن و ما رو به فحش میبندن جدیدا🤣🤣

چشمت بی بلا 🌷❤❤به نینمونم خوب برس من عصاب ندارماا🔪🔪

قربونت برم 😁🥰 چشم چشم 😘

برنج و گوشت داشتیم جات خالی

نوش جان فداتشم😍🥰

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز