2777
2789
عنوان

شام🫠🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 13394 بازدید | 259 پست

خانما دیگه تاپیک به سمت دیگه نبرید ادم حالش بد میشه

اومدیم اینجا ازغذا وعکساش لذت ببریم 

یعنی چی چجوری میخورید

مثل بقیه غذاها،شاید به شما نمیسازه دلیل نمیشه ما چجوری میخوریم 

ممنونم حتما امتحان کن خیلی خوبه 🥲

چشم‌‌حتما مهربون🥰

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بفرما قشنگم😍😍

به به بهار خانم گل

نوش جان

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

مرررسی فداتشم دورتبگردم😍🥰بزار عزیزم، نه بابا این لیمو ما هیچی دلش نمیخواد😁😍🥰نوش جانت باشه

قربونت برممم عشقممم😘😘♥️♥️

بازم شرمنده💚💚♥️♥️😘😘

مرسی عشق دلم😘😘♥️♥️

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚 🇮🇷🖤🕊

قهرم منو تک نکردی ایشش 😒😭😭💔😂♥️

ای بابا ای بابا از دست تو😁😁

قهر نکن بِت نمیاد😁🤪🤪

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

خواهرزادم مهمان منه

امشب میریم یه کافه ی باحال 

رفتم براتون عکس میزارم

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
قربونت باردارم ویارم دیوانم کرده

ایجانم🥰 منم باردارم عزیزم یه دو سه روزیه میتونم غذا بخورم قبلش فقط‌ نون پنیر و نون و ماست بود

ایجانم🥰 منم باردارم عزیزم یه دو سه روزیه میتونم غذا بخورم قبلش فقط‌ نون پنیر و نون و ماست بود

من الان تقریبا سه ماهه با سرم زنده ام هرچی میخورم حالم بد میشه 

آقایون لطفاً آدم باشین و درخواست ندین 🙄❗