2777
2789
عنوان

شام🫠🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 13394 بازدید | 259 پست
نوش جان

مرسی همچنین 

بدون‌تو؟ منی‌نیست. بدون‌تو؟ رویایی‌نیست. بدون‌تو؟ شبی‌نیست. بدون‌تو؟ حرفی‌نیست. بدون‌تو؟ شادی‌ای‌نیست. بدون‌تو؟ هیچی‌نیست. بدون‌تو‌؟ زندگی‌ای‌نیست. بدون‌تو؟ قلبی‌نیست. بدون‌تو؟ دنیای‌پر‌از‌گل‌نیست. بدون‌تو‌؟ چشمانی‌نیست‌که‌من‌ببینم. بدون‌تو؟ من‌همیشه‌یک‌قلب‌شکسته‌دارم. ️.         اخه دورت بگردم من دشمنت نبودم ک اینطوری نابودم کردی:) ️ 

نخود با نون گرمشاید عجیب باشه براتون این غذا اما جنوبیا مخصوصا زمستون خیلی استقبال میکنن از این غذا ...

چجوریه میشه بگی؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واویشکا

نوش جان🥰😍همش میگم‌ یکبار درست کنم ولی تا الان نشده

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

به به عشق من چیکار کرده😍😍😍😍

نوش جونتون قشنگم😍😍♥️♥️😘🫂🫂

من بیرون بودم غذا از بیرون گرفتم اوردم خونه خوردیم😍😍

بذارم دلت که نمیخواد...عذاب وجدان میگیرم🤕

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚 🇮🇷🖤🕊

چطوری میخورین اش دوغ من وقتی میخورم گلاب به روت اسهال میشم و دل درد میگیرم معدمم ضعف میره

خب به معدتون نمیسازه، خیارم میخورید اذیت میشید؟ 

دیگه غم ادامه دارنیستم  درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود
تنبل شدم شام درست نمیکنم شوهرم هم زیاد گیر نمیده یه نون پنیر میخوره یا میوه😂😂😂

کار خوبی میکنی 🥰😍😋 نون و پنیر هم عالیه

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
چه خوب شده میشه توضیح بدی چجوری درست کردی؟!

چشم رو چشمم😍

نوش جان🥰😍همش میگم‌ یکبار درست کنم ولی تا الان نشده

ممنونم 

حتما امتحان کن خیلی خوبه 🥲

وطن فروش ،مذهبی افراطی، زن ستیز، حیوان آزار یا بی ادب؟ اینجا جای تو نیست ، رد شو چون اوف میشی بیبی 🥰😂

نخود با نون گرمشاید عجیب باشه براتون این غذا اما جنوبیا مخصوصا زمستون خیلی استقبال میکنن از این غذا ...

نوووش جان😍🥰 عاااالی

بلد شدم ماکارونی گذاشتم برا پسرمو شوهرم خودم میلم نمی کشه ناراحتممم

دستت دردنکنه🥰😍 چرا فداتشم؟

ظهر کوکو شامم فلافل گرفتم ،حقوق واریز نشده فریزر خالی ازگوشت ومرغ

نوش جان😍