2777
2789
عنوان

شام🫠🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 13579 بازدید | 259 پست
نوش جان

مرسی همچنین 

بدون‌تو؟ منی‌نیست. بدون‌تو؟ رویایی‌نیست. بدون‌تو؟ شبی‌نیست. بدون‌تو؟ حرفی‌نیست. بدون‌تو؟ شادی‌ای‌نیست. بدون‌تو؟ هیچی‌نیست. بدون‌تو‌؟ زندگی‌ای‌نیست. بدون‌تو؟ قلبی‌نیست. بدون‌تو؟ دنیای‌پر‌از‌گل‌نیست. بدون‌تو‌؟ چشمانی‌نیست‌که‌من‌ببینم. بدون‌تو؟ من‌همیشه‌یک‌قلب‌شکسته‌دارم. ️.         اخه دورت بگردم من دشمنت نبودم ک اینطوری نابودم کردی:) ️ 

نخود با نون گرمشاید عجیب باشه براتون این غذا اما جنوبیا مخصوصا زمستون خیلی استقبال میکنن از این غذا ...

چجوریه میشه بگی؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

واویشکا

نوش جان🥰😍همش میگم‌ یکبار درست کنم ولی تا الان نشده

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

به به عشق من چیکار کرده😍😍😍😍

نوش جونتون قشنگم😍😍♥️♥️😘🫂🫂

من بیرون بودم غذا از بیرون گرفتم اوردم خونه خوردیم😍😍

بذارم دلت که نمیخواد...عذاب وجدان میگیرم🤕

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

چطوری میخورین اش دوغ من وقتی میخورم گلاب به روت اسهال میشم و دل درد میگیرم معدمم ضعف میره

خب به معدتون نمیسازه، خیارم میخورید اذیت میشید؟ 

دیگه غم ادامه دارنیستم  درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود
تنبل شدم شام درست نمیکنم شوهرم هم زیاد گیر نمیده یه نون پنیر میخوره یا میوه😂😂😂

کار خوبی میکنی 🥰😍😋 نون و پنیر هم عالیه

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
چه خوب شده میشه توضیح بدی چجوری درست کردی؟!

چشم رو چشمم😍

نخود با نون گرمشاید عجیب باشه براتون این غذا اما جنوبیا مخصوصا زمستون خیلی استقبال میکنن از این غذا ...

نوووش جان😍🥰 عاااالی

بلد شدم ماکارونی گذاشتم برا پسرمو شوهرم خودم میلم نمی کشه ناراحتممم

دستت دردنکنه🥰😍 چرا فداتشم؟

چجوریه میشه بگی؟!

نخود پخته

نخود یه روز خیس شده رو میذاریم زود پز تا بپزه

بهش زردچوبه و فلفل قرمز و فلفل عنابی میدیم

یه مدل هم هست یکم رب میزنن و فلفل زیاد تا تند بشه 

آباد باشی ای ایران...آزاد باشی ای ایران🕊☀

ظهر کوکو شامم فلافل گرفتم ،حقوق واریز نشده فریزر خالی ازگوشت ومرغ

نوش جان😍

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز