2777
2789
عنوان

چطور خیلی سریع موهامو بلند کنم

124 بازدید | 7 پست

از اونجایی که دلم نمیاد کوتاهش کنم برای عید میخوام بلند شه ولی اصلا صبر ندارم 

دارویی شامپویی چیزی سراغ ندارین برای رشد سریع مو

*نمیدونم ممکنه ربط داشته باشه یا نه ولی موهام لخته و تا رو ترقوم عه الان

هیچوقت فک نمیکردم یه روز انقد بزرگ شم که سه سال دیگه برم دانشگاه،،،،، الانم فک نمیکنم ولی یه روز پیر میشم و بعد از اون میذارنم تو قبر.... زندگی همینه دیگه=-=

تا عید یه ذره بلند میشه، هر چی هم مصرف کنی باز تو یه ماه نمیشه

نه تا عید نه کلی گفتم اصلا دوست دارم بیاد تا رو زانومممم

هیچوقت فک نمیکردم یه روز انقد بزرگ شم که سه سال دیگه برم دانشگاه،،،،، الانم فک نمیکنم ولی یه روز پیر میشم و بعد از اون میذارنم تو قبر.... زندگی همینه دیگه=-=

نه تا عید نه کلی گفتم اصلا دوست دارم بیاد تا رو زانومممم

الان دوباره جمله رو خوندم دفعه قبل این شکلی متوجه شدم:

دلم نمیاد کوتاهش کنم،برای عید می‌خوام بلند بشه😁

🌍باشد که روزگار بچرخد به کام دل🌎

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان دوباره جمله رو خوندم دفعه قبل این شکلی متوجه شدم:دلم نمیاد کوتاهش کنم،برای عید می‌خوام بلند بشه ...

آهاننننننن 😁😁😁

ببخشید نامفهوم نوشتم

ویتامین ب و قرص زینک اگر البته بدنت لازم داشته باشه چون ویتامین اضافی هم برای بدن خوب نیست ، اما کلا کار خیلی زیادی برای رشد سریع مو در ارتفاع نمیشه کرد 😑 

کارما♻️ یعنی من 😇یادم‌  میره،تو یادت میره،ولی  زندگی  یه  دونه  میزنه  تو  دهنت😸که  دیگه  یادت  نره……🥳🥳🥳   

ویتامین ب و قرص زینک اگر البته بدنت لازم داشته باشه چون ویتامین اضافی هم برای بدن خوب نیست ، اما کلا ...

جفتشو میخورم ؛-؛

هعییی چرا خب

دقیق یه ساله فقط اندازه انگشت اشارم بلند شدههه

ببین😍 طبیعیه فکر کنم رشد مو در ماه یک تا یک ونیم سانتیمتر حداکثره و بیشتر ازین نمیشه رشد موهات خوبه دیگه 🫣🫶🏻

کارما♻️ یعنی من 😇یادم‌  میره،تو یادت میره،ولی  زندگی  یه  دونه  میزنه  تو  دهنت😸که  دیگه  یادت  نره……🥳🥳🥳   

ببین😍 طبیعیه فکر کنم رشد مو در ماه یک تا یک ونیم سانتیمتر حداکثره و بیشتر ازین نمیشه رشد موهات خوبه ...

جدی؟ من دلم موی بلند میخواددددد

*ممنونم از راهنماییت بانو