2777
2789
عنوان

دیر کردن شوهر

120 بازدید | 10 پست

دوستان من خیلی به زمان حساسم مثلا وقتایی ک شوهرم میگه یه ساعته میام ، بعد اون یه ساعت میشه مثلا میشه یه ساعتو نیم و اینا من ناراحت میشم 

اینم بگم که شوهرم با دوستاش کار شریکی دارن ، منم خیلی حساس تر میشم که چرا تایم زیادی با دوستاشه 

بنظرتون حق دارم یا چی؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه وقت کافی برای شما میزاره 

دیگه حساسیت نشون ندین

چون باعث ایجاد مشکلاتی مثل استرس و .... میشه

مشاوره زیبایی اندام (بانوان)🚶♀️💃🏃♀️🚶♀️🚶♀️💃💃که متاسفانه وقتم خیلی محدود شده و خیلی کم میتونم اینجا در خدمتتون باشم

خب حق داری.

خب بنظرت چطوری بهش بگم 

الان دیر کرده خیلی ناراحتم خودشم تو خونه مادرشوهرمم نمیتونم واکنش نشون بدم 

شوهرم ماهانه خیلی قسط داره یجورایی هم بهش دلم میسوزه براش

خب بنظرت چطوری بهش بگم الان دیر کرده خیلی ناراحتم خودشم تو خونه مادرشوهرمم نمیتونم واکنش نشون بدم شو ...

خب شاید واقعا کارش طولانیه ک دیر میکنه

بهش بگو تو ک میگی ی ساعته میام چرا یه دوساعت بیشتر میای دیر میکنی

اگه وقت کافی برای شما میزاره دیگه حساسیت نشون ندینچون باعث ایجاد مشکلاتی مثل استرس و .... میشه

خب راست حسینیشو بخوای برای منم وقت میزاره ، بنظرت چیکار کنم این حساسیته کمتر بشه 

یجورایی هم خیلی دلتنگش میشم

با همه گیرو گرفتاری هاش هم برام همه چی فراهم میکنه خیلی هم خداروشکر با محبته ❤️ ولی حساسم و نمیدونم چیکار کنم🥺

خب راست حسینیشو بخوای برای منم وقت میزاره ، بنظرت چیکار کنم این حساسیته کمتر بشه یجورایی هم خیلی دلت ...

حساسیتی که باعث بشه احساس دلهره و استرس داشته باشی و ... اصلا خوب نیس

وقتی برات وقت کافی میزاره دیگه این حساسیت رو ببر به سمت ابراز علاقه و ... نه اینکه استرس وارد کن به خودت و به اون

مشاوره زیبایی اندام (بانوان)🚶♀️💃🏃♀️🚶♀️🚶♀️💃💃که متاسفانه وقتم خیلی محدود شده و خیلی کم میتونم اینجا در خدمتتون باشم

حساسیتی که باعث بشه احساس دلهره و استرس داشته باشی و ... اصلا خوب نیسوقتی برات وقت کافی میزاره دیگه ...

عزیزم ببخشید زیاد سوال میورسم 

مثلا الان ک دیر کرده اومدنی چه واکنشی نشون بدم بهش؟

عزیزم ببخشید زیاد سوال میورسم مثلا الان ک دیر کرده اومدنی چه واکنشی نشون بدم بهش؟

با خنده و روی خوش 

بگو عزیزم نگرانت شدم. تنها عشق من ،  وقتایی که ممکنه بیشتر کارت طول بکشه به منم اطلاع بده . باشه نفسم . 

تو که میدونی نفسم به نفست بنده. 😊😘