2777
2789
عنوان

خرج زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 709 بازدید | 33 پست

فرهنگ و سبک زندگی هر کس فرق داره

حتی اگه پول هم توی زندگی به اندازه کافی باشه، بعضیا ترجیح میدن بجای خرید لباس و لوازم آرایشی اضافی پولاشونو صرف خرید کتاب و سفر و ورزش و سلامتی کنن ولی بعضیا دوست دارن هزار قلم لوازم آرایشی و لباس اضافی بخرن و بیش از حد رستوران برن

این دیگه بستگی به طرز فکر دو طرف(زن و شوهر) داره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا چه فرقی میکنه کارت دست شما یا همسرتون باشع هر دو تو همون خونه هرج میکنین دیگه به نظر من یاددا ...

ن اينك نظارت ب پول و خرج داشته باشم بهتره

ميتران تحت كنترلم باشه كامل

•Before you judge me,make sure you're perfect•

منم اینطوریم دقیقا فقط دلم میخواد یکم پولم پس انداز کنم واسه خودم گاهی فقط راهشو دقیقا نمیدونم یا نمیدونم بعد اینکه پس انداز کردم چیکارش کنم یا بعدا بگم چطور و از کجا این مقدار پولو جمع کردم 

منم شدیدا مخالفم وقتی همسرم تو قرض و قسط دست و پامیزنع درس نیست من خرج اضافه بتراشم این حرف به نظ ...

من دو ساله عقدم. میدونم شرایط همسرم خوب نیست. یه بستنی هم خوشحالم میکنه. یکبار بهش نگفتم بریم فلان رستوران مسافرت. توو زندگیم قانعم. هر کسی مختاره هر جور دلش میخواد زندگی کنه. 

گاهی با یک اشتباه نوزده نمیشی... صفر میشی!!!
منم اینطوریم دقیقا فقط دلم میخواد یکم پولم پس انداز کنم واسه خودم گاهی فقط راهشو دقیقا نمیدونم یا نم ...

منم همین مشکلو دارم

چون هیچ چیزی رو از شوهرم مخفی نمیکنم

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=762802&PageNumber=131
خداروشکر روحیه دادین بم.. خانومای خانواده همسرم خیلی خیلی ولخرجن.. من همش خودم و غریب میدیدم بینشون. ...

این دوره زمونه ادم کلاهشو سفت نچسبه پس معرکه است

من توفامیلمون پولدارای ولخرج زیاد دیدم ک توی سالهای اخیر ورشکست شدن و به خنسی خوردن 

ولخرجی همیشه عواقب داره این دوره تو مملکت ما دیگه عواقبش وحشتناکه

به شوعرش بگه چطور جمع کرده و طلاخریده؟

بگه مامانم خریده اگر نمیخاد شوهرش بفهمه.. اما من به شوهرم گفتم طلا زیاد دوس دارم باید برام تو مناسبتا طلا بخری.. هی هم مثال میزنم فلانی طلای جدید خریده و زل میزنم بش ☺

با طلا پس انداز کن.. هر یه مدت یه تیکه کوچولو طلا بخر

آخه میترسم به شوهرم بگم بریم طلا کوچولو بخریم مخالفت کنه چون میگه طلا کم ضرره و دوس نداره میترسم بگه بده بزارم روی پول پس اندازمون... ولی دلم میخواد طلا بخرم خودمم البته هر سال واسه عید نوروز طلا میخریم ولی دیگه توی طول سال نه

آخه میترسم به شوهرم بگم بریم طلا کوچولو بخریم مخالفت کنه چون میگه طلا کم ضرره و دوس نداره میترسم بگه ...

اگ گفت ضرره سکه بخر.. ربع سکه نیم سکه.. اگرم هدفتون از پس انداز خونه خریدنه بعدا مخش و بزن نصف خونه رو به نامت کنه

اگ گفت ضرره سکه بخر.. ربع سکه نیم سکه.. اگرم هدفتون از پس انداز خونه خریدنه بعدا مخش و بزن نصف خونه ...

میخوام این پولم از پس انداز جدا باشه تاحالا تنها کاری که باهاش کردم اینکه بعضی چیزا از نظر شوهرم کم ارزش و قیمتش پایینه ولی در اصل اینطور نیست مثلا واسه خونه چیزی بگیرم که قیمتش 50 تومن باشه ولی بدونم شوهرم بدونه پنجاهه عصبانی میشه میگم سی گرفتم اون بیست تومنو از پس اندازه میذارم روش :-D گاهی هم اگه بشه برعکسشو انجام میدم