2777
2789
عنوان

خاستگار دارم

311 بازدید | 31 پست

موندم بین دوراهی..فشار خانواده و دوست داشتنم:)

دو ساله با هم دانشکده ایم ارتباط داریم

۲۴سالشه،ارشد میخونه رشته و دانشگاه عالی،شغلش هم کارمنده ولی رسمی نشده هنوز،خونه هم اجاره میتونه بکنه

پدرش از سال اول اشناییمون گفت تا کارت ثابت نشه خاستگاری دختر مردم نمیرم

ما هم گفتیم باشه و شد ۲ سال و نیم:)

خانوادمم ندیدنش اصلا فقط میدونن که فلان پسری با چنین مشخصاتی تو زندگیم هست..

الان خاستگار دارم آشنایی دور داریم پسره منو دیده ولی من ندیدمش ینی خیلی سال پیش دیدمش و الان اصلا یادم نمیاد قیافشو

۲۷سالشه،دکترا داره رشته و دانشگاه عالی،کار پاره وقت داره که در شرف ثابت شدن هست،وضعیت مالیشونم خوبه(و میدونم که خانوادش حامیش هستن از این نظر)و بچه وسطی خانوادس،خانواده سرشناس و تحصیل کرده

خانوادم میگن موقعیت خوبی داره خاستگاره فرصتاتو نسوزون…(تو این ۲سال هرچی خاستگار داشتم رد کردم)

از اون طرف به‌هم دانشکده ایم نگفتم خاستگار دارم ولی گفتم با خانوادت هم پدر و هم مادر صحبت کن تکلیف این رابطه باید مشخص شه!من بیشتر از این نمیتونم در برابر خانوادم مقاومت کنم،اگر منو میخای بگو تماس بگیرن با خانوادم!

قراره اخر هفته نتیجه صحبتش با خانوادشو بهم بگه

اگر پدرش بگه نه باید تموم کنیم باهم:) چون کارش هنوز ثابت نشده و تا اخر خرداد گفتن ثابت میشه

از یه طرف اصلا ازدواج سنتی تو کتم نمیره🥲همیشه دوس داشتم با کسی ازدواج کنم که خودش منو دیده باشه و دوسم داشته باشه و اشنا شیم و ازدواج کنیم🥲

ولی سنتی اول خانوادش در واقع ادمو میپسندن🥲ولی به خانوادم که میگم سنتی نمیخام میگن طریقه اشنایی مهم نیست اینکه ادم درستی باشه و انسانیت داشته باشه و شناخت درستی بتونی ازش پیدا کنی خیلی مهم تره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نظرت خانوادت درسته راجب نحوه آشنایی

اره درسته 

ولی من نمیتونم بپذیرم انگار تو ذهنم یه سد در برابر ازدواج سنتی ساختن🥲

نمیتونم تاثیر جامعه الانه یاچی🥲🥲🥲(همه مدرن دارن ازدواج میکنن اخه)

واقعا؟🥲دلم میخاد زودتر اخر هفته شه تکلیفم مشخص شهانگار تو برزخم😕

زودی میرسه اونروز.نگران نباش.ایشالا با فکر و منطقی بهترین تصمیمو میگیری

بی همگان به سر شود تو هم روش😸😘
هیچوقت دلت واسه کسی نسوزه ظلمی نکردی . اگر میخوان بیان جلو اگر نمیان هم تو باید بری دنبال زندگیت احس ...

درست میگی👌🏻🥲

همش با خودم میگم اگر خاستگاره اولین ارتباط عاطفیش با یه نفر باشه ولی من یبار تجربه ارتباط عاطفی داشتم در حقش ظلم نکرده باشم یا چمیدونم از اینجور فکرا🥲😕