2777
2789
عنوان

بیاین صندلی داغ

157 بازدید | 25 پست

سلام دخترا چطورین من به کارام رسیدم اومدمممم خونه:) مثل یه بچه خوب تموم برگه های امتحانی هم تصحیح کردم😂حالا بیاین صندلی داغ دورهمی نظرتونه؟؟

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بریم بریم😂

قراره به سفری بری که هیچ وقت دیگه بر نمیگردی اما حتما باید یه نفر دنبالت باشه، اون کیه؟

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

پایم😁

حاضری بخاطر ۱ میلیارد خانوادت فیلم زندگیتو به صورت کامل ببینن؟😂

قراره به سفری بری که هیچ وقت دیگه بر نمیگردی اما حتما باید یه نفر دنبالت باشه، اون کیه؟

اسرا رفیق صمیمیم 🫂❤️

با کسایی که دست و پاهاشون میلرزه مهربون تر باشین🙂

اسرا رفیق صمیمیم 🫂❤️

چقدر عالی:)

حالا شما هم بپرسید 🫡

نه 😂🤦‍♀️

اولین باره ۱ میلیارد رو رد میکنم😂😂🤦‍♀️

با کسایی که دست و پاهاشون میلرزه مهربون تر باشین🙂

نه بابا ۱ میل خیلی کمه نمی ارزه بخاطر ی میل آبروی خودمو ببرم😂

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

بد ترین سوتی ای که تا حالا دادی چی بوده؟

داداشم در ارتباط با رابطه منو پارتنرم هست بعد من دیر شب اومده بودم خونه به پارتنرم گفتم دو کوچه پایین تر پیاده کن برم بعد رفتم دیدم داداشم میگه کجا بودی باز با اون بودی بیرون گفتم نه به خدا با فلانی بیرون نبودم 😂😂💔خودم خودمو لو میدم:/