2777
2789
عنوان

چقدر عیدی میدین به بچه های فامیل

| مشاهده متن کامل بحث + 713 بازدید | 37 پست

یه بچه‌ست کلا، ۲۰۰ میدیم دستش با کادو و اینجور چیزا

کسی به بچم عیدی نده هم بهش نمیدیدم

جمعیت‌های بیشتر، مثلا خونه بابابزرگم که ۲۰ تا نوه هستن، معمولا نفری ۵۰، ۱۰۰میدن

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خواهر وخواهرزاده وبرادر زاده ندارم یه برادر دارم براش لباس میگیرم برای خواهرشوهرام میخواییم عیدی ببریم به بچه هاشونم نفری 200 سال اولمه 

نبسته ام ب کس دل نه بسته کس ب دست ول😐

برای هر کسی مقدار متفاوت عیدی میدم .

برای نزدیک ها یه تومن اوکیه . البته شاید به جای پول براشون اسباب بازی هم بخرم.  ولی برای بقیه بچه های فامیل کمتر میدم زیر ۶۰۰ تومن. 

بله عیدی ندن هم فرقی نمیکنه چون من کلا به همه عیدی میدم .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

نمیبینمشون ، چون شهر دوریم عیدم نمیریم شهرمون

اما سالهای گذشته ب بچه های خاله و عمو و دایی و اینا نفری ۵۰ میدادیم ..

همسرم به برادرزاده اش و من به خواهرم نفری ۵۰۰ میدادیم.

برای بزرگترا هم معمولا پارچه میخریم.

منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..

خواهرزادم ۵۰۰ بچه های خواهرشوهرم نفری ۱۰۰

خواهرم زیاد کادو میده خواهرشوهرمم ۱۰۰میده

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.

بستگی داره، من یه دختر جاری دارم، اون به دخترم همیشه، مدادو دفتر و اینجور چیزا میخرید، به دخترش ۳۰۰ دادم  ، مادرشم ۲۰۰.

البته میدونستم ما خونشون نمیریم.

به خواهرزاده های خودم پارسال ۵۰ دادم، امسال حتما باید ۱۰۰ بدیم

مامانم به همه میده ۵۰ هزار تومن به بعضی ها صد تومن بستگی داره کی باشه😂😂

مامان منم🤧😪 

البته من فقط برادرزاده های شوهرم هستن که باید بهشون عیدی بدم 

من جدا میدم بهشون به شوهرمم پول میدم که بهشون بده🤧

خدا..

یه بچه‌ست کلا، ۲۰۰ میدیم دستش با کادو و اینجور چیزاکسی به بچم عیدی نده هم بهش نمیدیدمجمعیت‌های بیشتر ...

خواهر کوچیکه من، همیشه کم میداد، یه بار نگاه کردم طرف شوهرش به حدود ۵۰ تا بچه عیدی میده، حق داره بنده خدا کم بده