سلام به همگی...یکسالی میشه که درگیر این مشکلم خیلی راهها رو رفتم از دکتر و آمپول و پماد و قرص گرفته تا درمانهای خانگی ولی نتیجه نگرفتم چندین بار هم از داروخونه های مختلف پماد دست ساز و قرص های گرون قیمت ۲میلیونی و...گرفتم باز نتیجه نداد فقط یبار یه پماد و شامپو شست شو و پماد دستساز بهم ساخت ولی موقت بود بعد زیر یکماه دوباره جاهای دیگه رو درگیر کرد...اول کشاله رانم بود یه کوچولو که خیلی میخارید که بزرگ و بزرگتر شد و باسنمو درگیر کرد....الان تو ماه چهارم بارداری هستم لطفا کسی که مثل من درگیر این بلا هستش راهنماییم کنه چیکار کنم خوب شه تقریبا نصف هردوطرف باسنمو درگیر کرده
دکتر متخصص پوست برو شاید این دستساز ها بدترش کنه الانم بارداری بدتر نشی ی موقع
پیش ۳ تا فوق تخصص رفتم پمادهای مختلف میدن ولی تاثیر نداره...من خیلی به بهداشت اهمیت میدم هربار بعد سرویس سشواراستفاده میکنم هرروز با صابون زرد قدیم خودمو میشورم،صابون گوگرد هم هفته ای ۳ بار استفاده میکنم...آخه چرا اینجوری شد😭😭
خیلی بد موقعی هم گرفتی تو بارداری سخت حالا ماهای دیگه شکمت بزرگ میشه ب زور خودت میبینی سخت تر میشهاس ...
نه والا هیچ جایی نرفتم تا الان استخر نرفتم که وسواس دارم به آبی که همه استفادش میکنن...پارسال که گرفتم سرکار میرفتم میگم شاید تایم زیادی پام تو شلوار بود اینجوری شدم؟