2777
2789

جااانم خواخورجاااننن

ن عزیزم ولی تو سونوگرافی بودم چن روزپیش ی خانمه داشت ازش تعریف میکرد میگفت چنتا دکتر آسیب شناس و... هست اول اونا ویزتت میکنن بعد خانم دکتر میبینتت ،همین اطلاعاتم بود فداتشم😘😘😘

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شما خودت میخوای آی وی اف کنی ؟!

یچی میگم خواهشا نریزید روم این واقعیه دختر همسایمون رفته بود پیش دکترمحدثه کاسب قانع یکی اونجا بود میگفت بهم گفتن این دکتر دستش سبکه ،بعد دختر همسایمون میگفت سال بعد تو مطب متخصص کودکان دیدمش میگفت بهت ک گفتم دستش سبکه،حالا اگه دوستداری ی امتحانی بکن ضرر ک نداره خواخورجان😘😘

من خودم پیشش میرم الان میخوام پیشش میکرو بکنم میخواستم ببینم کسی تاالان پیشش انجام داده

آها اونجوری چیزی نمیدونم فداتشم ، برات دعا میکنم ،همین از دستم برمیاد خوشکلم ،فقط اینکه هر چقد رو بارداری زوم کنی اون چیزی ک میخوای نمیشه ،استرس رو از خودت دور کن عزیزم😘😘😘إن شاء الله ک خیر برات پیش بیاد

آره منم چون تعریفشو شنیدم رفتم پیشش تا الان خیلی دکتر عوض کردم بهم گفتن برم پیش این

خا خیلی دکتر ک عوض کردی ،بیا ی سر صومعه سرا ،بیا پیش کاسب قانع ،اصنم نگو ک باردار نمیشی ،همینجوری بزار ی آز بنویسه برات ، ببین دستش خییییلییییی سبکه هااا خییییلییی

آها اونجوری چیزی نمیدونم فداتشم ، برات دعا میکنم ،همین از دستم برمیاد خوشکلم ،فقط اینکه هر چقد رو با ...

امیدوارم  بتونم این استرس لعنتیو دور کنم مننون عزیزمممم😘😘😘😘

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
خا خیلی دکتر ک عوض کردی ،بیا ی سر صومعه سرا ،بیا پیش کاسب قانع ،اصنم نگو ک باردار نمیشی ،همینجوری بز ...

نمی دونم والله توکل کذدم به خدا دیگه حوصله این دکتر اون دکترو ندارم 😏😏

امیدوارم  بتونم این استرس لعنتیو دور کنم مننون عزیزمممم😘😘😘😘

اگه ساکن رشت هستی برو یوگادریا ،طرفای سپهر خیلی برات خوب میشه ،دورکردن استرس تمرین میخواد بخودت زمان بده ولی تمام تلاش وسعیتو بکن ،إن شاء الله ک خییلیییی زود نی‌نی دار میشی😘😘

اگه ساکن رشت هستی برو یوگادریا ،طرفای سپهر خیلی برات خوب میشه ،دورکردن استرس تمرین میخواد بخودت زمان ...

انشاالله ممنون از دعای قشنگت گلم من لاهیجان هستم الانم  ایروبیک کار می کنم😍😍