2777
2789
عنوان

نامزدی طلاق

210 بازدید | 16 پست

چه ها من تو دوران عقدم تصمیم گرفتم جداشم نامزدم پرخاشگره یهو عصبی میشه سر چیزای خیلی کوچیک و بی اهمیت همین چندروز پیش ک اومده بود خونمون عذر خواهی داتشیم حرف میزدیم باهم یهو چیزی ک دوست نداشتو بهش گفتم دستشو به نشونه ی زدن اورد جلو صورتش ک بزنه تو صورت من بعد بهش گفتم میگه میخواستم صورتمو پاک کنم تو خیلی بهم بدبینی,تو گوشیش یه بار دیدم به یه پسری ک لباس دخترونه پوشیده بود زده بود عشقم ناراحت نباش ازم و فلان از یه طرف یاد این میفتم که خیلی جاها مثل مادر هوای منو داشت مثلا شب حواسش بود پتو روم باشه کفشامو جلوم جفت میکرد باهام مهربون بود حامی بود ولی از اون طرف میگه مثلا بعد عروسی نباید بری تنها سوپر مارکت نباید بری خرید تنها میخوای بری بیرون چیکار تو ک اونجا کسیو نداری,سطح خانوادگیمون خیلی فرق داره من خیلی لوس و شیک بزرگ شدم بهم گفت چادر بپوش قبول کردم فکر کردم امروزیه این ولی برگشته میگه ارایش و لباس رنگی تعطیل من از این پولا ندارم ک فقط بری فلان دکتر توی تهران فقط باید بریم پیش دکترهای سپاه و ناجا بگرد تو اونا خوبشو پیدا کن اونجاها هم ک دیدید یهو دکتر ۵نفرو باهم ویزیت میکنه من این شکلی بزرگ نشدم و چندروز پیش بعد از دوهفته قهر اومده بامن صحبت بکنه هم ولنتاین بود هم قهر بودیم یه مناسبتیم بود اون روز بدون یه شاخه گل دست خالی اومده بعد بهش گفتم میگه خریدم تو ماشین اداره جامونده دو دلم نمیدونم چیکارکنم سر مسائل مالی شفاف نیست با خانواده و مادرش تصمیم میگیره انجام میده بعد ب من میگه,تاحالا فقط برای مناسبتها هدیه گرفته و خرید کرده خارج از اون یه هزارتومنی نه برای من زده و نه خودش خریدی کرده حتی در حد یه فلافل 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا باهاش عقد کردی؟!یعنی به همجنسش حس داشته پسری با لباس دخترونه؟ایشون پارانوئید داره شکاک به شما. دوران آشنایی قبل از عقد چه مدت بود؟متوجه نشده بودی و اینکه چندسالتونه

عزیزم خودتو گول نزن کفش جفت کرد و پتو روم کشید نمیشه ستون یه زندگی

برو پیش یه مشاور و بدون تاثیر از حرفای بقیه تصمیم بگیر

الان بهترین زمان برا تصمیم گیری 

از آینده نترسیا الان وقت ترس و احساس نیس 

الان منطق فقط منطق

اون زمان که خبر رفتن تو. تو سرم زوزه کشید من شدم زمزمه گرگ و تنم خونه شیر....ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴍᴀᴛᴛᴇʀꜱ ᴀɴʏᴍᴏʀᴇ🖤👩🏻‍🦯

درمورد اخلاقش سعی کن بیشتر بشناسیش تو موقعیت های مختلف ودرمورد خرج کردن چون به حرف مادرش فقط مراسم ها خرج میکنه می دونی پسرا اکثرا چون تجربه ای ندارند فکر می کنند همان مراسمات که خواهر ومادر بگند کافیه خودت مستقیم خواسته هات رابگو اگه دیدی انجام نمی ده بدون زندگی باهاش عذاب آور خواهد شد

الان به خاطر یه کفش جفت کردن میخوای باهاش ادامه بدی؟

نه ته دلم عذاب وجدان دارم ولی خانوادم و دامادمون گفتن تو اصلا از این به بعد حق دخالت نداری دیگه با ماعه دوتا وکیل گرفتن که دهنش سرویس شه

چرا باهاش عقد کردی؟!یعنی به همجنسش حس داشته پسری با لباس دخترونه؟ایشون پارانوئید داره شکاک به شما. د ...

نمیدونم والا اخه خود نامزدم ظاهرش کاملا مردونه و ریش سیبیل مذهبیه, ,این به یکی تو تلگرام پیام داده بود که ترخدا ناراحت نشو عشقم چراجوابمو نمیدی منکه گفتم سرم شلوغه بخاطر کارم رو زومن حساسن,عکس تلگرام از دور فکر میکردی دختره شال و ارایش و اینا بعد که عکس و باز میکردی میفهمیدی پسره ارایش کرده ,بعد که بهش نشون دادم ک دیدمو اینا زد زیر گریه بعد گفت برای دوستم بوده بخدا طرف اصلا دختر نیست پسره مال من نیست بعد الکی جلو من زنگ زد به دوستش گفت داداش قضیه دیشب جمع شد؟دوستشم گفت اره,بعد تلفنو قطع کرده بینهایت طلبکارو عصبانی که تو چرا باور نکردی بعد قهر کرد,یه بار دیگه هم دیدم یه ایدی یه پسر گی رو بلاک کرده بود 

عزیزم خودتو گول نزن کفش جفت کرد و پتو روم کشید نمیشه ستون یه زندگیبرو پیش یه مشاور و بدون تاثیر از ح ...

کل خانوادم خانواده خودم که چهار نفریم با تمام خانواده ی پدریم میگن جداشو,پسرداییم میگه مهریه نگیر من یه پولیم بهش میدم فقط بره,رفتیم پیش وکیل یکیشون گفت متاسفانه خودتو خیلی اوردی پایین

چرا باهاش عقد کردی؟!یعنی به همجنسش حس داشته پسری با لباس دخترونه؟ایشون پارانوئید داره شکاک به شما. د ...

من خیلی ازاد بودم بادوستام میگشتم همین نامزدم با دوستاش یوقتایی میومدن پیشمون منو همه جوره دیده بود بع اصرار به دوستی میکرد با من همیشه منم ردش میکردم دوست معمولی بودیم بعد دیدم اهل نماز و سنش کمه کارش اداریه مرتبه و خانوادش مذهبی و مومنن خواستگاری کرد اوکی دادم سه چهارماه با خانوادم رفت و امد کرد خودش تنها بعد با خانوادش اومدن خواستگاری تا عقد ۶ماه حدودا طول کشید ولی بعد عقد خصوصا این چندماه اخیر رفتاراش کلا عوض شد پرخاشگری و بد دلیش دست بزنش تازه مشخص شد دوماه دیگه عروسیمون بود